A téli képzéseken részt vettek 16 százaléka tudott elhelyezkedni. А 2013-2014. évi téli közprogram keretében 99 571 ember került képzési programba, amelyet 92 912 fő (93,3%) fejezett be sikeresen. А képzésekből kikerültek közül 2014. szeptember 7-ig az elsődleges munkaerő-piacon 14 965 fő, vagyis 16,11 százalékuk helyezkedett el, közölte Pintér Sándor belügyminiszter Szél Bernadett írásbeli kérdésére. A téli közmunkaprogramot már eleve azért pörgette fel a kormány, mert kevesebb télen a szezonális munka, ennek negatív hatásait akarták ellensúlyozni. A nyári növekedést tehát részben szezonális hatások is indokolhatják, a képzések sikerét valószínűleg hosszabb távon lehet igazán megítélni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
magánban annyit még hozzátennék, hogy a napocskás-rajzos tanfolyamok voltak azok, amelyek nem vezettek túl sok eredményre.
nena
Tehát befuccsolt, de a választásra nyertek, több tízezer embert, ahogy a nyári közmunkaprogrammal is / okt végen lejár /... Így most 3-évig b@sznak majd ránk... / Ismerve, az Ismeretlen ellenzéket /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.