Mi a közös Anettben, Mariannában, Gabiban és Lillában? Mármint azon túl, hogy fiatalok, okosak és szépek. Nem fogja kitalálni: politikusok. Megkérdeztük a miérteket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Valóban a közöny a legnagyobb ellenség, mert ha nem lenne, akkor már régen elzavarták volna orbánékat a pokolba az emberek!
F_Viktor
A kis fityeszes csajszi hazudozásban már ott van a többiek szintjén:
"Amit kicsi gyermekkorom óta értéknek tartok magam körül, mint a család, a nemzet, a közösség, a hagyományok és az elvégzett munka tisztelete, azt a Fidesz képviseli szerintem a jelenlegi magyar politikában."

"Elsődleges célomnak a fiatalok lakáshoz jutásának és gyermekvállalásának elősegítését tekintem..."

Orbán tanácsára ő sem mond ellent a 167 milliós, úszómedencés háznak...

"...az iskolázatlan „celebek" helyett sikeres vállalkozókat, tudósokat, sportolókat, családanyákat állítsunk példaképként a felnövő generációk elé."

Rendben, megfelelően utálja az RTL-t, Mészáros Lőrinc, mint sikeres vállalkozó, Kokó, mint sportoló elfogadott haver részéről is.

"Ne egy tetoválás vagy szilikonmell legyen az elérendő cél, hanem egy diploma egy neves egyetemen vagy gyermekek nevelése. Hiszem, hogy minden ember boldogsága nagyrészt attól függ, hogy mennyire érzi magát a társadalom hasznos és értékes tagjának."

Ez is rendben, átment neki az "akinek nincs semmije annyit is ér" lézeri eszme.
bakegya
@F_Viktor: magyarul a fityesses kiszorítósdiba az fér bele amit ő és párttársai megengednek-lenyomatják a Kossuthon a patkány napközbenben,vagy előreállítanak egy tv riporterkét és elmeséli mi a frankó -alany nincs ,csakkk állítmány és az mindenkörülményben orbánvitya és kiválóversenyben meggazdagodó maffiózói...olasz mintára,putyin hasznára...
F_Viktor
@bakegya: Igen, s mint látjuk erre még utánpótlásuk is van. :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.