A frissen kinevezett külügyminiszter elismerte, fogalma sincs, mekkora lesz a 167 millióért vásárolt, 700 négyzetméteres ház rezsije.

A politikus ugyanis lapunk számításaink szerint alig havi egymillióból gazdálkodhat. A fűtés- és villanyszámlán, valamint a medence félmilliós költségén kívül számolnia kell majd az épület állagának romlásával is, ami ekkora értéknél havi 300 ezer forint körül van, vagyis erre a nem minden hónapban jelentkező költségre is spórolnia kell.

Így viszont nehéz helyzetbe kerülhet, hiszen ha nem húzzák meg a nadrágszíjat, akkor nehezen jönnek ki a fizetésből, hiszen így a tiszteletdíjból alig marad valamivel több, mint egy átlag magyar családnak – olvasható a Blikkben.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Rogán és Szijjártó lakásai csak úgy... maguktól növekednek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Hatha tudta volna, hogy ennyit fogjak b@szogatni erte, akkor talan nem vette volna meg - MOST, a valasztasok elott... na de utana!?...:o((((
szandokan
@Zsuga: " De hát így néz ki, ha valaki vérszemet kap, és nem jut el a kis agyáig, hogy mennyire irritáló az emberek felé, amit csinál. "
Akkor most én is cseréljem le például az autómat, csak mert akinek 30 éves Ladája van, azt irritálhatja? Vagy a gyerekeim ne márkás ruhákban járjanak, ne legyen nekik meg a legmodernebb tablet gépük, mert vannak, akiket ez irritálhat? Ezt te sem gondolhatod komolyan azért.
tivoli
Mindenki nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Nem lehet mindenkinek többszemélyes, de törekedni kell rá!
Sopánkodás és síránkozás helyett.
szandokan
@tivoli: Attól független, hogy nem tartozol igazából egyik párthoz sem, nagyon józanul tudsz gondolkozni. Ez a nagy emberek sajátja...:-))
Yoda69
@karma1: Szerintem nem nagyon zavarja. Magasrol szarnak az emberekre. 4 evre tuti ok uralkodnak, de a 2/3-dal olyan torvenyeket hoznak amilyeneket csak akarnak. Senki nem tudja megallaitani oket, es mara mar verszemet kaptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.