Az Európai Parlament (EP) kulturális bizottságának képviselői egyelőre nem döntöttek arról, támogatják-e a biztosjelöltet. A bizottság képviselőcsoportonként csütörtök délután háromig 2-2 kérdést fogalmazhat meg az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekért felelős biztosnak kijelölt magyar politikusnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Jean-Marie Cavada

„Biztosjelölt úr! Az Ön helyzete tényleg tarthatatlan. Ön az országában igazságügyi miniszter volt, és ebben a minőségében elfogadta, hogy az alapjogi chartát semmibe vegyék. Hogy képzeli, hogy hiteles lehet – noha én szívesen hinnék Önnek –, hogy be tudja tölteni a feladatát azoknak az intézményeknek a szolgálatában, amelyek épp annak az ellenkezőjét várják el Öntől, mint amit Budapesten csinált? Miközben Önt hallgatom, biztosjelölt úr, Kertész Imrére és Márai Sándorra gondolok, nagyjából tudom, mit fog válaszolni, és nagyon szomorú vagyok, hogy Európa idáig jutott.”
human
Navracsics helyett mondjuk egy Pokorni Zoltánt szívesebb látnék ott, de nem hinném, hogy őt kiküldenék. Mivel csak rosszabb alternatívák vannak, szerintem elfogadják Navracsicsot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.