Műszaki modernizációs folyamat elején van a magyar hadsereg – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a közmédiának, miután hadgyakorlatot tekintett meg a Veszprém megyei Öskü melletti kőröshegyi lőtéren.

A kormányfő nyilatkozatában szükségesnek nevezte az alapvető katonai technikai eszközök lecserélését, ami – hangsúlyozta – igen drága, ám "nem is kell egy lépésben elvégezni, de minden évben haladnunk kell egy-egy lépést előre, hogy azután néhány éven belül megérkezhessünk a modern hadsereggel rendelkező országok klubjába". Hozzátette, novemberben már lesz egy ütemezett beszerzési költségvetés.

Orbán: műszaki modernizáció előtt áll a magyar hadsereg

A Közös fellépés 2014 elnevezésű hadgyakorlat nyílt napjáról Orbán Viktor úgy fogalmazott: "amit itt láthattunk, az már annak a következménye, ami az ukrán-orosz határon történt. Itt egy olyan helyzetet szimuláltak a katonáink, ami ott most mindennapos".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@miazavalami: A képen ott van Svejk Csaba mellett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A NATO már fosik, az Unió 3 havi kajakészletet tárol, a jenkik fogalmazzák a bocsánatkérő leveleket, az ukránok biztosítást kötöttek az Allianzzal határaik védelmére, a kínaiak meg szedik össze a levetett harceszközeiket, mert azok jönnek ide "továbbszolgálni" !
Toby
@hetöndöe: Ez a videó a TEK-et mutatja be, kölyökkutya korában.
bakegya
Hát ezt is kiszabadságharcolta ,többszörös pápai áldással a református ...illiberál pártunk és -kurmányunk a harmadik világháborgásra készíti fel...az amerikai haderőket!
Egy 48 as, darutollas csákót,valamint egy 140-éves periszkópot jószívvel felajánlanék...hendevezír tiszteletére...hajrá vicctor!
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Képbe kerüljünk a jelenlegi állapotokról. A levél második oldal első bekezdése érdekes tényeket közöl...

valasz.hu/itthon/kacsa-a-hende-csaba-meneszteserol-szolo-hir-104190

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.