Túl későn adta ki a Földművelésügyi Minisztérium az orosz embargó miatti károk kompenzálására vonatkozó rendeletet, ezért a magyar gazdák is csak későn tudtak pályázni, így pedig lecsúsztak az uniós támogatásról. Az ügy miatt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban hullottak a fejek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Bástya Elvtárs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Upszzzz...cikííí...
De gondolom nagyon lekötötte őket a földmutyisták kimosdatása és ilyen apróságokra nem tudtak figyelni...
A kehi meg közben a civileket ba...tatja...
bundi
@tivoli: az unió kártalanítja azokat akiknek az orosz embargó miatt valamilyen kára keletkezett ebből...a fideszesek annyira el voltak foglalva magukkal ésba rezsidémonnal hogy ez kiment a fejéből az egyszemélyes pártvezetésnek...
És most megy a bűnbakkergetődzés...csak hogy a vezér tekintélyén ne essen csorba...
tivoli
Nekem volnának kérdéseim azért. Vajon ki találta ki az embargót? Nem kutya kötelessége lett volna automatikusan kártalanítani a gazdákat?
Most az unió miatt a magyar gazdáknak se pénz, se posztó, a felelősséget meg a minisztériumon akarják leverni?
Egyszer a történtek idején, amikor az embargót bevezették, itt kérdeztem meg, ki fogja elvinni a balhét? Néhány mindentudó rögtön megnyugtatott, hogy ne izguljak, majd az unió elrendezi a kérdést, senkit nem hagy az út szélén.
Úgy látom, a lengyel gazdáknak jutott is. Azoknak, akik a magyar termékeket továbbították a ruszkiknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.