A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a baloldal az önkormányzati választások előtt azt üzeni, hogy azért szavazzanak rájuk, mert az önkormányzatokat elfoglalva "támadnák Orbán Viktor rendszerét". Kósa Lajos csütörtöki tatabányai fórumán azt mondta: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke arról beszélt, hogy csatatérré akarják változtatni az országot.

A fideszes politikus kijelentette, hogy erről mindenkit lebeszélne, szükség van a kooperatív hajlamra, mert "mégiscsak az fog megvalósulni az országban, amit mi elterveztünk".

Véleménye szerint nem háború kell ahhoz, hogy folytassák az elkezdett munkát, miután megállították az ország külső adósságának növekedését, és felszámolták az önkormányzatok adósságállományát.

Kósa Lajos a választás politikai tétjének nevezte, hogy a kormánypártok felhatalmazást kapjanak a hitelcsapdában lévőket segítő törvény megvédéséhez.

"Azt az ezermilliárd forintot, amit a bankok csalárd módon vettek el a családoktól, vissza kell adniuk a hiteleseknek" – jelentette ki a Fidesz alelnöke.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
"A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a baloldal az önkormányzati választások előtt azt üzeni, hogy azért szavazzanak rájuk, mert az önkormányzatokat elfoglalva "támadnák Orbán Viktor rendszerét". " - hát persze. Miér másért? ""mégiscsak az fog megvalósulni az országban, amit mi elterveztünk"."- egyértelmű, mondhat bárki bármit, baloldal, civil, le van sz@rva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
folo
Magam részéről csak is a vesszőseprő gyártó kisiparosokban bízok, meg abban, hogy az olcsón árult termékeikkel ki lehet a Szentszövetséget, és csatolt részeit söpörni minden napjainkból, míg nem késő...
joopapa
Akkor ezért akarja a vityka modernizálni a hadsereget, vissza akarja verni a baloldal támadásait az önkormányzatból hogy ne támadhassák a vitykát :-))
tivoli
Mit magyaráz ez? Én arra is élénken emlékszem, amikor a hírhedt öszödi beszéd után megszerezve a többségi önkormányzati helyeket, minden lehetséges módon gátolták az akkori kormány munkáját.
tivoli
És még emlékszem, amikor Kósa meg Szijjártó szószékről támadt jobbra, balra, olyan sikeresen, hogy rögtön ugrott a forint árfolyam,
Gyuri Géderről
Ennek a Kósának olyan vastag a bőr a képén, mint a túrabakancs talpa.
A fideszkdmps jobboldal, a parlamentből verte verte szét az ország demokratikus rendszerét. Az igaz, hogy ez a bamba nép hagyta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok