A köztársasági elnököt a devizahiteleket érintő törvény aláírása során az az egyetlen szempont vezérli, hogy a jogszabály összhangban van-e az alaptörvény előírásával – írta a Fidesz államfője a Fidesz frakcióvezetőjének küldött válaszában.

Áder János a levelében azt írta: "eleget téve az Alaptörvényben rám rótt jogoknak és kötelezettségeknek, a devizahiteleket érintő törvény aláírásáról is a rendelkezésemre álló alkotmányos határidőn belül, alapos vizsgálatot követően hozom meg a döntésemet".

Az államfő azután kényszerült szabadkozásra, hogy Rogán Antal csütörtökön közölte újságírókkal: képviselőcsoportja nevében levélben fordul Áder Jánoshoz, kérve: ne engedjen a bankok nyomásgyakorlásának, és írja alá az elszámoltatási törvényt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Probalja vedeni aderjanos a munderbecsuletet, de gyenge probalkozas. Ebbol is latszik ki az ur a haznal. Mar nem csak orban, de mar rogan is rangathatja a koztarsasgi elnok fulet. Jo gyomra van adernek hogy mindezt turi, de hat van az a penz es jolet...
"Bunosok kozt cinkos, aki nema."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Áder is egy engedelmes pártkatona! Alá fogja írni! Nem véletlenül választotta a orbán épp őt. Ez csak színjáték!
Mikipapa
Egyik kutya a másik eb!!! Színjáték az egész, csak a baj az, hogy a mi bőrünkre, mert itt ismételten mindenki nyerni fog, csak mi ...hülye hitelesek fogunk veszíteni. Borítékolom.
nusika
Szinlelt játék az egész, Rogán és Áder között! Rogán a választóknak akar bizonyítani, Áder, meg azt, hogy nem bábuként ír alá mindent.Tudnak ám ezek "bolondítani" embereket.
bretagne
Ez az alapos meggondolás nagyon gyorsan ment.
Mikipapa
Beteges ripacsok...sok-sok, nagyon sok pénzért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.