Navracsicsot senki nem köpi szemen. Legalább 8 millió magyar megérti, hogy bármire képes, csak el tudjon menni ebből az országból. Navracsics Tibor minden áron le akar dobbantani Magyarországról. Neki pont olyan elege van a Fideszéből, és benne saját magából is, mint a másik oldalon Szanyinak, aki ugyancsak Tibor és szintén tele van a hócipője a sajátjaival, nevezetesen az MSZP-jével. Szanyi persze nem akar uniós biztos lenni, mert idejét inkább a kisfiára áldozza, mint a reménytelen uniós áskálódásokra és nyílt, vagy burkolt hatalmi harcokra. Navracsics viszont a csillagot is lehazudja az égről, megtagadja nem csak saját magát, kormányát, de Orbán Viktort is, ha kell azt is letagadja, hogy magyarnak született, csak ne kelljen hazajönni Brüsszelből.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Volt aki mást várt a fideszes köpönyegforgató patkányoktól? Nem ez volna az első eset, hogy oda szarnának ahonnan enni kaptak.
Manhattan
Navracsics minden aljas törvényt megszavazott, most meg azzal védekezik, hogy "egyéni képviselői indítvány" volt minden! Na,hát ezzel sunnyogták be az összes gyalázatos törvényt Nem egyeztettek, csak gombot nyomtak ész nélkül.Ez volt a taktika.
Vasárnapiiskolás
Szinte az összes. Nincstelen sz@rok voltak a politika előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.