Vasárnap választás, és úgy tűnik, nem nagyon maradt már mit átadni, csak a használtruha-kereskedéssel foglalkozó Háda-cégcsoport új ruhaválogató csarnokát a Kisvárdán.

Az eseményen részt vett Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkára.

A 483 millió forint értékű beruházás megvalósításához a cég az NGM által, a kis- és közepes vállalkozások számára meghirdetett munkahelyteremtő pályázat kiírásán 339 millió forint támogatást nyert el. A fejlesztés révén 155 új munkavállalót alkalmaz a társaság, közül százan regisztrált álláskeresők – mondta az eseményen Czomba Sándor. Az új csarnokban jövő januárban indul a munka.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Egyébbként ha januártól kezdődik a munka Mit adtak át? A helyét? Fénykép az objektumról hol található?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
Czomba párja és Seszták felesége gondolom nem a turkálóba jár vásárolni...
Akkor vajon hova?
Kérek pár tippet, hogy a feleségemet ugyanolyan igényesen fel tudjam ruházni, mint az említettek...
human
És meddig kell működnie a cégnek, mi volt a támogatás feltétele? Tud valaki egy linket ahol erről lehet olvasni?
m.macskosz
"A 483 millió forint értékű beruházás megvalósításához a cég az NGM által, a kis- és közepes vállalkozások számára meghirdetett munkahelyteremtő pályázat kiírásán 339 millió forint támogatást nyert el."
- 483 milliós beruházás, amiből 339-et nyertek?
Grandiózus, óriási, terjedelmes, hatalmas, nagyméretű, termetes, nagy, monumentális, kiterjedt, tágas, irdatlan, böhöm, gigantikus, méretes, kolosszális, fergeteges, jókora, orbitális, tekintélyes, gigászi, kapitális, terebélyes SIKER!

A kínaiak ennyit visznek magukkal,a heti bevásárláskor.
m.macskosz
@soljanka: Köszönnöm, köszönöm, köszönöm. :)
Levendula
Én még nem jártam a Hádában. Mondták, hogy a turkálókban lehet jó cuccokat is venni, de a nem mindenhol. Mindenesetre milliárdos üzletről lehet szó, a Gyakorikérdésekben olvastam:

Itt van a Háda György-féle használtruhabiznisz kulcsa, nyitja. Így szerzik be -csöppet nem etikusan- a holmijukat. Vélemények?
""Az Egyesült Királyságban az utak szélén látható ruhagyűjtő konténerek kihelyezésére kizárólag olyan karitatív szervezetek kapnak engedélyt, mint az Üdvhadsereg vagy a Madame Curie Alapítvány. Nekik viszont nincsen konténerük, szállítóeszközük, raktáruk. A jogot jelképes összegért megveszi tőlük egy használtruha-cég. A karitatív szervezet a kapott jelképes összegből például élelmiszert vesz, összegyűjt egy nagyobb adagot és eljuttatja az úgynevezett fejlődő országokba. A másik beszerzési forrás a cash 4 clothes, ahová be lehet vinni eladásra a használt ruhadarabokat. Ez már drágább buli, innen megvenni nem éri meg annyira. Na innen kerül a ruha a magyar, lengyel vagy más kelet-európai cégekhez, és vevőkhöz.""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.