A választás előtti utolsó péntek reggeli Kossuth rádiós miséjét celebrálta Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint mivel az egység és az összefogás meghozta az eredményét az elmúlt négy évben, az emberek tekintélyes része folytatni akarja ezt a politikát. Szó volt Navracsics eredményeiről is.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a vasárnapi önkormányzati választás esélyeit latolgatva úgy fogalmazott: "az ország ráérzett az összefogás és az egység ízére, ez dagasztja a mi vitorlánkat valójában". Mint mondta, nem akarja azt színlelni, mintha a kormányoldal és az ellenzék esélyei ebben a pillanatban egyenlők lennének, ám lefutott választás nincs.

Orbán: az emberek nagy része folytatná a sikerpolitikát

Orbán Viktor közölte azt is, hogy már a választás másnapján, hétfő este, majd kedden egész nap ülésezik a kormány Budapesten.

Elmondta továbbá: az elkövetkező időszakban azt várja a kormányzattól, hogy gyorsítsa fel a működését. Lesznek nemzeti konzultációk is, "szeretném az egyetértés politikáját folytatni" – tette hozzá.

Navracsics bukásáról a kormányfő azt mondta, a portfólió másodlagos kérdés.

135 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Azt az önelégült fejet...figyeld...

A sikerpolitikáról annyit, hogy akkor olvassuk el az: "Európa szegényei vagyunk" című cikket is..

Illetve az is kérdés, hogy az emberek melyik fele? Akik hetente jóesetben egyszer esznek főtt ételt? Vagy a másik felének az 5 ezreléke, akik Szíjjártókból, Mészáros Lőrincekből, Orbán Győzőkből, Simicskákból, Rogánokból, Kósákból...stb áll? na ők talán...mert nekik sikerpolitika..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@szandokan: ma, 15:00
Honnan tudnám én azt?
ancika
@szandokan: Szombathelyen ki is derült.
szandokan
@ancika: Nálunk is gyönyörű, derült volt az idő:-)) Egyébként én nem lennék erre büszke annyira, inkább nézd meg a választási térképet, ahol a színek jelzik a valóságot.
ancika
Én Szombathelyt néztem, úgy tűnt, hogy ezt a várost érintő hozzászólásra reagáltál, én meg a tiédre... Itt a fidesznek nem volt túl jó napja... elbukták a választást... :) Hiába mutatta meg magát Orbán a szűk rajongói körnek három percre...
aremy
@Dr. Felipe: hova tűnt kim lehet hogy a mi "istenünknek"keres egy biztos menedéket.
Desischado
@szandokan: Már megint ködösítesz. Jogom van védeni olyanokat, akiket kedvelek, szeretek és tisztelek. És jogom van utasítani Tivolit, ha akarom, hogy ne hívjon Dézikének, mivel nem adtam rá engedélyt. Bár ha épp tudni akarod, tegnap egy óriási extra piros pontot szerzett nálam. Ami meg téged illet, én semmi olyasmit nem írtam soha, hogy ez nem neked szól, mikor ekézem/alázom a fanokat is, mert nagyon is neked (is) szól, mivel fidesz fan vagy. És bánt, hogy alázom a fideszt, és a fanokat? Az nem bánt, amit az országgal és az emberekkel művelnek? Aki nem az ő köreikben, vagy a legfelül van, az nyugodtan dögöljön meg! Az embertelenségüket nem látod, mert nem akarod látni, neked minden szép és jó, mert neked hasznod van belőlük, és a negativumokat nem érzed. Szóval ne akarj itt nekem prédikálni, inkább arra válaszolj légy szives, amit a szociális temetés kapcsán kérdeztem, hogy ezt is helyesled e. Erre persze nem reagáltál. És mégegyszer leírom: MEGVETEK MINDENKIT, AKI ERRE AZ UTOLSÓ, EMBERTELEN, TOLVAJ, HAZUG BANDÁRA ADJA A VOKSÁT, VAGY VELÜK TART! Nos, elég világos voltam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.