Kukorelly Endre lelép az országból, ha megjelennek a Fidesz betonkeverői. Mármint tényleg lelép, nem úgy, mint a múltkor.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az, hogy a belváros közepébe még 1 Millió turistát vonz a kupacokba rakott múzeumpark elég gyenge érv, hiszen a világon mindenhol a barnamezős területekre visznek ki ilyen nagy beruházást, hogy ne növeljék a (már most is elviselhetetlen) belvárosi forgalmat. Az sem pozitív, hogy eddig a szétszórt múzeumok környékén is fogyasztottak a turisták, most csak ide koncentrálódik a bevétel.
Szimba
A fidesz kormány a Városligetben álmodja meg az új múzeumi negyed kialakítását A projekt 2018-ra érik be, és nemcsak hogy öt új épülettel lesz gazdagabb a Városliget, hanem növelik a zöldterületek arányát is. Kérdés: Ha a meglévő épületek mellé még öt újat épít, ugyanazon a területen, hogy lehet növelni a zöldterületek arányát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.