Csütörtökön kollégistákat küldtek Szentesen egy Fidesz kampányrendezvényre. Sem a kollégium vezetője, sem a gimnázium igazgatója nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A Fidesz cáfol. A Fidesz-KDNP szentesi szervezete felháborítónak tartja, hogy a baloldali pártszövetség kampányfogásaként október 10-én a delmagyar.hu-n megjelent egy cikk Kollégistákat vezényeltek ki a FIDESZ rendezvényre címmel. Nem felel meg a valóságnak, hogy a szentesi, „Petőfi Szálló" előtti flash mob akciót a Fidesz-KDNP szentesi csoportja hívta volna életre, hanem azt - tudomásunk szerint - egy önálló, nem a pártszövetséghez kapcsolódó magánszemély, meglepetésből szervezte. Az ilyen jellegű, azaz flash mob (villámcsődület) akcióknak egyébként örülünk, általánosan nézve az ilyen megmozdulásokat, kezdeményezéseket a Fidesz-KDNP szentesi szervezete támogatja, hiszen ez ma már egy általános jelenség nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos pontján.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ismét kellett a biodíszlet. Vajon a diákok tudták, hogy éppen egy fideszes polgármesterjelöltenk kampányolnak?
Hellcat
@human: Lehet hogy tök leszarták, annyi pénzt kaptak fejenként. Tapasztalatból mondom, hogy a kolisoknak mindig jól jön a kevéske pénz is :D
human
@Hellcat: Pesten 2000 Ft-ért tapsoltak Orbánnak a bérönkéntesek. Nem tudom vidéken mennyi lehet a tarifa ha volt egyáltalán, mert a cikk erről nem szól.
Hellcat
@human: 2000 ft ból kollégisták 2 napig esznek és még egy berúgás is belefér :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.