A kormány egyik fontos célja, hogy minden ember számára megszervezze a kulturális alapellátást, a kultúrával való találkozás lehetőségét, ennek a programnak egyik kiemelt terepe a könyvtár - hangsúlyozta Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára szerdán Kecskeméten, az országos könyvtári napok alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Látszik, hogy te sem a közkönyvtárból okosodtál meg, Hoppál, különben tudnád,
hogy a közkönyvtár már több, mint száz éve létezik!
hu.wikipedia.org/wiki/F%C5%91v%C3%A1rosi_Szab%C3%B3_Ervin_K%C3%B6nyvt%C3%A1r
Sőt, kapaszkodj meg, millió és egy közkönyvtár létezett az ún.átkosban!
'A mai települési közkönyvtárak nagyrészt az elmúlt 50 évben keletkeztek. 1957-ben összesen 9438 közművelődési könyvtárat számoltak össze, 4229 tanácsit, 4557 szakszervezetit és 652 szövetkezetit.'
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zk%C3%B6nyvt%C3%A1r
Levendula
"Dr. Hoppál Péter DLA, MBA (Budapest, 1972. november 15. –) magyar egyházzenész, karnagy, iskolaigazgató, politikus, országgyűlési képviselő, kulturális államtitkár..."

Maradhatott volna a zenénél, mindenki jobban járna...
coyote3
De rég olvastam egy hoppali gyöngyszemet...
silber13
@Levendula: Ha megmarad a zenénél, biztos, hogy mindenki jobban járna? Azt hiszem, nagy csapás lenne az egyházzenére Hipp-hopp ténykedése!
Ami meg a közkönyvtárakat illeti, @m.macskosz-nak igaza van. Réges régen léteznek már Petike. Közkönyvtárak már akkor is voltak, mikor te még arra a bizonyos edényre sem tudtál ráülni!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.