Bántalmazás okozhatta a hummeres rendőrgázoló, Thomas B. halálát – írta a Bors egy osztrák újságra hivatkozva.

Az Öster­reich Heute szerint kihallgatásra vitték el a férfit, ahonnan már sérülten került vissza a zárkájába, majd három és fél óráig tartott a haláltusája. Az osztrák lap magyar újságírók információira hivatkozik, akik rendőrségi forgalmazásokat hallgattak le, s ezek alapján arra lehet következtetni, hogy Thomas B.-t bántalmazták.

A Bors megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályát, ahol nem kívánták kommentálni a leírtakat és a korábban közöltekhez képest nem adnak tájékoztatást.

A Kenéz Imre motoros rendőrt halálra gázoló Thomas B. október 10-én hunyt el a szegedi börtönben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@csip-csop: Azért a papádnak a magyar tanároddal kapcsolatban igaza lehetett...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Jogerös birósági itélet után kihallgatás ???
Gratulálunk Polhpetike !!! Csak igy tovább !!!
bakegya
@volvós: :)))-per hecc,elsőfok után,szerintem halálra rugdosták,kétlem, hogy a cellatársai-meglátjuk mit hoznak ki magukból.
qxy
@bakegya: Ja, és vannak olyan ügyek, amit úgy kell el fogadni ahogy kiadják" Pl. Z nagy Bálint féle család irtás.. Az sem úgy volt. de " ez a nyomozás eredménye"
GeoCravker
@Horizont: 1. Ha félreértettelek, akkor elnézést.
2. Igen. Minden olyan gyilkossal pontosan ugyanúgy bánnék, akinél nem a jogos önvédelem, a hirtelen agyborulás, és hasonlók játszanak.
3. Amikor a rendőr veri agyon a megbilincselt gyanúsítottat, akkor is.
4. Habár alapvetően semmi bajom az öngyilkossággal, az ilyen elkövetőknél vigyáznék, hogy el ne követhesse.
libellle
@Horizont: Ah most néztem meg a Video-felvételt. Nos remélem te is megnézted és értetted!! ist azt amit ezen elmondtak. Itt elsösorban a barom rendöröket kellene biróság elé állitani. Ez jellemzö erre az országra dillatantizmus a rendörök olyan hülyék , fögalmuk nincs arról amit csinálnak. Nagy a szerencse, hogy ott a 14 lövésböl nem talált egy sem. Ugyanis a hülye rendörök egy jó par ember életét kioltották volna egy gyorshajtásért!!! Azsiai dilletáns hülye banda. Amennyiben ezt a videot elöbb látom akkor azt irom ide le, hogy nagy az eshetösége annak, hogy meggyilkolták a palit.!!!
libellle
@libellle: itt kizárólagosan a két rendör felelös a harmadik szerencsétlen rendör haláláert. Ezenkivül a mindenható mentsen meg mindenkit ilyen elmebeteg rendöröktöl. Ilyen is csak itt és a ruszkiknál történhet. Az egész drámát a civil rendör okozta. Miután a dràma megtörtént még fejvesztettebbem cselekedtek és hagyták a kollégajukat meghalni. Na bravó. Lehet menni a baltásékhoz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.