Bár gyógyszer-túladagolás végzett a hummeres gázolóval, mégis egyre többen úgy vélik, hogy nem készült az öngyilkosságra – írja a Blikk.

A Blikk Thomas B. ismerettségi köréből úgy értesült, mindenki elképzelhetetlennek tartja, hogy a Kenéz Imrét halálra gázoló férfi öngyilkos lett volna a börtönben.

A lapnak nyilatkozott egy férfi, aki korábban a Csillagban raboskodott és állítja, a férfi a különös figyelem és médiafelhajtás miatt el volt szállva magától és azt is hozzátette, hogy a börtönben bármihez, akár gyógyszerhez is hozzá lehetett jutni.

A lap információi szerint a celláját még vizsgálják és az orvosszakértői vélemény sem készült el.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nem kellett volna 2 évet várni az " öngyilkossággal " !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bretagne: @Dr BubO: Ezt a mondast allitolag SOSEM talaltak meg Szechenyi munkassagaban, volt mar errol egy komoly cikk a neten, kb. egy eve... Valaki feldobta, es azota ugy kering a neten, MINTHA Szechenyi mondta VOLNA...

Mar akkor is irtam, hogy a nepet nem lehet levaltani, legfeljebb megvezetni, felrevezetni, (ami a jelenlegi vezetesnek az alapelve, alap tevekenysege), mert szerintem a mindenkori vezetes felel azert, hogy "kimuvelt emberfo"k" legyenek minel tobben egy nemzeten belul, nem pedig olyan nemzetgyilkosok, mint akik most ulnek a nyakunkon...
@Széchenyi: Szechenyire minden magyar ember felnez es buszke ra, de probalj meg mas okos mondast idezni Tole, ne folyton ezt az egyet... (Mar mashol is elsutotted ugyanezt, mas komment apropojan) Van Neki eleg...:o))
csip-csop
@levarosbukta: az igazsàgot sose fogjuk megtudni! Nagyon is jòzan vagyok ! talàn tul jozan vagyok!
alte trottel
@csip-csop: Sőt! A rendőr biztosan öngyilkos akart lenni és ezért teljes sebességgel bevezette a motorját a hummer alá!
(a nővérke ma reggel nem adta oda a tablettáidat?)
csip-csop
@alte trottel: nekem nem kell tabbletta, de lehet, hogy valaki màsnak igen! igazad van , lehet, hogy a rendor ongyilkos akart lenni, de ez elofordul a (repulon a pilotàknàl is) nem kel nagyon bedolni a magyar nyomozàsnak, mer tudom, hogy hogy mukodnek Mo-gon a nyomozàsok. a rendornek ilyen esetben nem kellett volna a kocsi elè àllni.
alte trottel
@csip-csop: No meséljen rendőrtábornok főnyomozó úr, hogy is működnek magyarországon a nyomozások? Innám szavaidat!
bretagne
@karma1: Ezen nem érdemes vitatkozni, nem lehet bebizonyítani sem ezt, sem az ellenkezőjét. A mondat különben jó és igaz is a magyarok esetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.