Igen, az 1956-os hős, a halálra ítélt. Az az ember állíttatta bíróság elé, akinek többek között ő adott lehetőséget arra, hogy elindítsa politikai karrierjét 1989. június 16-án. Akkor egy színpadon álltak, most Mécs Imre ismét a diktatúra vádlottjainak padjára került. Orbán új színpadot emelt egykori ellenzéki társának

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Lemoshatatlan szégyen a Mécs Imre elleni eljárás, az Orbán-rezsim egyik gyalázata. Áll a történelemhamisítás és a hazugság emlékműve a Szabadság téren, Göncz Árpád barátja és harcostársa tiltakozik, erre rabosítják, meghurcolják.
spu00
Most mi van? Neki külön törvénykönyve van? Vagy igazolása, hogy megtévesztették, vagy elfelejtette miért harcolt, vagy ne talán tán Stockholm szindrómája van?
bencemacska
"Jótét helyébe jót ne várj!" Hirdeti a mindenható!
miazavalami
@spu00: nem tudsz te semmit.
Mielőtt hozzászólnál, legalább olvass kicsit utána...
silber13
@spu00: 16_53-ra Tanulja meg : " Ha ön nem tud arabusul, akkor ne beszéljen rabusul!" Másképpen: " Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.