Gyalázat, hogy a magát demokratikusnak nevező, megélhetési ellenzék részvételével az illiberális kutyakomédiában, legitimálja a diktatúrát. Kedves Zsolt! Gyalázatot kiáltasz és az egekhez fohászkodsz, amiért – egyelőre úgy tűnik – meg kell ismételni a 15. kerületi polgármester-választást, mert nem tetszik a Fidesznek az eredmény. Azoknak mondom, akik esetleg nem tudnák: a 15. kerületben vasárnap a DK-ás Hajdu László a szavazatok 43,89 százalékának megszerzésével győzött a fideszes Pintér Gábor előtt. Kettejük eredménye között 738 szavazat volt a különbség az ellenzéki jelölt javára természetesen, pedig pont fordítva kellett volna lennie. Ezt szeretnék most a fideszesek helyrerakni, hogy érvényesüljön az emberek tényleges akarata, hiszen a nemzet nem lehet ellenzékben.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A Borsod megyei nyílt szavazás volt szabálytalan, azt kellene megismételtetni! Miért nem emelte fel az ellenzék-már megint-a hangját?!
Yoda69
Nem jelentetettek at elegendo romat a fidesznyikek a XV. keruletbe. Legkozelebb majd tolnak oda is vagy tizezer ciganyt lehetoleg egyetlen panzioba, hogy ne legyen bonyolult a papirmunka, azt kesz passz.
human
Azzal számol a fidesz, hogy neki jól mozgósítható tábora van. (Persze úgy könnyű, hogy mindenkit sms-ben, telefonhívással agitálnak minden egyes választáskor. Hogy miből futja, az egy másik történet.) Az ellenzéktől pedig azt várják, hogy másodjára már kevesebben mennek szavazni. Bejöhet a taktika. Meglátjuk.
Ja és persze még élhet a fidesz a tömeges átjelentkeztetés trükkjével.
Cicamama55
@Yoda69: Lehet hogy már be is vannak jelentve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.