André Goodfriend azt erősítette meg, hogy korrupciós ügyek miatt vonták be a beutazási engedélyét kevesebb mint tíz magánszemélynek... Habony Árpád, Orbán Viktor egyik legfontosabb tanácsadója Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató elnöke Vida Ildikó, a NAV elnöke

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az általa kitalált, de abszolút reális forgatókönyvet ő 2016 őszére datálta. Bede Márton tévedett. Ugyanis a folyamatok (még ha a konkrét részletek természetesen mások is), úgy tűnik már most elkezdődtek. Azért ezt ízlelgessük egy kicsit: KORRUPCIÓ GYANÚJA MIATT kitiltották az USA-ból a magyar adóhatóság vezetőjét,a magyar miniszterelnök legfőbb tanácsadóját,a magyar kormány think tank-jeként működő cég vezetőjét,és a magyar kormány egykori és állítólag leendő szóvívőjét. Egy cinkes kommentelő hívta fel arra a figyelmet, hogy az indexes hír egy eddig meg nem nevezett NAV-os főosztályvezetőről is beszél. Ki nem fogjátok találni, hogy milyen beosztásban dolgozik ott Orbán Ráhel sógora... Persze ez még nem jelent semmit :
coni
A család 6 tagját kitiltották, de még ez a szám nem végleges. Az USA elvégzi Polt munkáját?
joopapa
Na azok az újságok akik lehozzák a neveket majd jól fel lesznek jelentve, azt mondta a lázár janika majdnem sírva :-))) Nem is értem hogy merik az amcsik bántani az ilyen turulban fogant és született, mély nemzeti érzelmű "tiszta erkölcsű"fityeszeseket, akik a nemzet érdekében képesek voltak még korrumpálódni is :-)))
bencemacska
@coni: Őt is ki kell tiltani!!! Azzal, hogy nem indít eljárást azok ellen, aki ellen kellene, ő is bűnpártoló!
bencemacska
Nem lehetne inkább egy Magyarországról kitiltandók (óhaj)listáját készíteni???
coni
Mivel az Unió fizeti a magyar korrupciót ellenőrzési joga is van, nem úgy mint az amerikaiaknak. Arra kár várniuk hogy Vida vagy Polt vagy ...megbünteti saját magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.