Az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának fideszes elnöke szerint míg korábban a baloldal elrejtette arcát az EP baloldali pártjai mögé, addig most már „Gyurcsány Ferenc DK-elnök képviselői a támadáshoz a nevüket is adják”. Hörcsik Richárd szerint a keddi strasbourgi plenáris vita és a hétfői közmeghallgatás újabb támadás Magyarország ellen.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Annak idején ellenzékben a Fidesz folyamatosan közbenjárt az Uniónál, hogy ne folyósítsák az uniós pénzeket Mo.-nak.
Most van lehetőség megvitatni a kérdést és bebizonyítani jogos vagy sem amit az ellenzék állít. Ugyanakkor egyre több nemzetközi szakember vizsgálta és jelenleg is vizsgálja a kérdést elég lehangoló eredménnyel.
Toby
@coni: 2003-ban ez a gané, maffiózó, gengszter Orbán nyöszörgött Portugáliában, hogy Magyarország ne kapjon egy büdös vadsat se !

Rohadt, tetves, nemzetiző büdös bogár, ennek a szennynek csak a választásokig kell a pornép, inkább megfosztja őket mindentől, csak politikai céljai érvényesüljenek !
Akasztófán a helye !
joopapa
Ez a tündérmese szerű kurmány nem szereti ha bírálják! A vityka minden este benéz az ágy alá nincs e ott ez a gaz Gyurcsány :-))
tivoli
Ez a gaz Gyurcsány, lassan már maga a megtestesült ördög! Bármi disznóság történik a politikai játszótéren, ő vigyorog háttérben.
:-))
coyote3
Hogy nem a fejetekbe bújt az a szög...
Senara
Ez semmi skacok patás Gyurcsány nem csak EU ba tesz keresztbe pártunk és kormányunknak Hanem Obamára is ráparancsolt ne engedje be a Fideszes "nonprofit "üzletembereit FUJ mire képes a feri .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.