Szerettünk volna tudósítani, de bezártak egy steril szobába, hogy inkább nézzük a tévét, és ne tudjuk kérdezni Orbán Viktort.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na most aztán jól megkapták a jenkik !
nyanya001
Nem szeretik a kellemtelen kérdéseket,
márpedig az Index tud kellemetlenkedni...
coni
Az eredeti koncepció az volt, hogy az USA azért tiltotta ki a NAV vezetőségét mert befolyásolni akart egy amerikai cégnél folytatott adóvizsgálatot.

Mivel ezen az igen vicces magyarázaton is 10 napot gondolkodtak, ebben a hónapban nem lesz újabb verzió, főleg, hogy közben kiderült ezek a bizonyítékok is a már jól ismert ÁFA botrány irányába mutatnak. Mivel a kormánytisztviselőknek már jelenteniük kellett volna a kitiltás tényét, az hogy nem ismerik a neveket nem hihető.
Az amerikai törvény lehetővé teszi a felülvizsgálatot, amit az érintett kezdeményezhet. De ez a 6 ember nem kérte a felülvizsgálatot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.