A most benyújtott törvényjavaslatban megváltoztatta a tranzakciós illeték mértékét a kártyás fizetések esetén a kormány. Eddig, mint minden elektronikus tranzakció esetén 3 ezreléket kellett fizetnie a kibocsátó bankoknak. Ez jövőre már évi 800, illetve 500 forint lehet - hívta fel a figyelmünket a Deloitte. Ha a kártya alkalmas érintés nélküli fizetésre, akkor kell kevesebbet fizetni.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Mocskok-ezt a harmatgyenge forintocskákat így és ennyiféleképpen lehúzni,megadóztatni amiért én dolgoztam meg és ha bankban tartom használják-hát ebből sürgősen ki kell menekülni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@tivoli: ezt a válaszod még át kéne kicsit gondolni,de szakemberhez is fordulhatsz,biztos van közgazdász ismerősöd.
tivoli
@bakegya: ma, 19:24
Melyik része nem tetszik?
Toby
@nyanya001: Nem "illetékes elvtársak " ezek, hanem rohadt, tetves, mocskos, korrupt, szerves trágyának való véglények ! Pont !
bakegya
@tivoli: hát még mindíg az nem tetszik,hogy a magyar földön,bankban tárolt many után már szart se kapok,ilyen nyomott kamatkondíciók mellett és mégegyszer és többszörösen is lehúzza más is az újabb "adakozást"az én megtakarításaimból mindenki.Erről ennyit.
tivoli
@bakegya: ma, 09:25
Nem tárolnak bankokban manit. A bankoknak kevés a valós pénzük, minden átutalással megy. S ezért arcátlanság a papíron vezetett "pénzmozgás" után kamatot kérni.
bakegya
@tivoli: most udvarias legyek,vagy mégegyszer magyarázkodjak.
Végső konkúzió nálam -hazai viszonylatban többszörösen adózni utálok,márpedig ez is egy formája az adóztatásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.