Minden megoldódna, méghozzá nagyon egyszerűen, ha az amerikaiak közölnék, hogy ezekről az emberekről van szó, és ezzel vádoljuk őket. Abban a pillanatban minden vizsgálat megindul. Én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Törvényük van rá hogy nem adhatják ki a neveket...mit nem lehet ezen érteni. Kurva könnyű így rájuk fogni mindent, hogy ÁÁÁ mi már rég sittre vágtuk volna magunka de a fránya amerika nem segít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Zéró korrupció esetén nem tűnne el az ÁFA 25%-a minden évben.
Jankó123
"Orbán Viktor: Magyarországon zéró tolerancia van korrupcióra". -A haveri körön kívül!
:-)
Dr. Felipe
Vicctor nem érti a dolgot pedig egyszerű, az amerikai törvények csak azt engedik meg hogy az érintettekkel közöljék a döntést hogy nem léphetnek soha többet az USA területére.
Ha viszont mondjuk a vargamisi rákérdezne a NAV főigazgatónál hogy ki van e tiltva vagy sem, rögtön többet tudnánk az ügyről. Valahogy mégsem kérdez rá és akinek van esze az azt is tudja hogy miért nem.

Az meg hogy itt gengszterisztánban zéró tolerancia van korrupcióra, az meg a nap vicce. Vicctor megint nem szedte be a gyógyszereit.
Hellcat
Törvényük van rá hogy nem adhatják ki a neveket...mit nem lehet ezen érteni. Kurva könnyű így rájuk fogni mindent, hogy ÁÁÁ mi már rég sittre vágtuk volna magunka de a fránya amerika nem segít.
kukac50
Minek vannak adófizetők pénzén tartott rendőrök nyomózók bíróság , ügyészek,ha nem tudják elkezdeni a vizsgálatot Pl. Vida Ildikó esetében a többi menetközbe kiderül.Ha nem Horváth Andrásnál kezdik a házkutatást hanem Vida Ildikónál helyettesénél Simicskánál ?+ a Maffia vezérnél is.
kamazuka
Kérem tisztelettel!Az egész magyar bíróságot és a teljes ügyészséget azonnal le kellene váltani!Fejétől bűzlik a hal!
Ennyire egyszerű!
Magán véleményem!
libellle
@Dr. Felipe: Szerintem is. Vagy esetleg jól bekolbászozott miután a havernál megnyitotta a hizlaldát és tudjuk a sok kolbász után jön a sok bor és pálinka, esetleg. Igy még mindig valahogy deliriumban szenved.
Toby
Igen, így van, zéró tolerancia és ha valaki ennél többet is akar tudni, a zakóm jobb oldali zsebén nincs hajtás, tehát a vastag "szponzor"boriték nem akad el benne...
simmering73
Hálistennek, vigyáz ránk a mi bölcs vezérünk. Mi lenne itt, ha nem lenne zéró tolerancia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.