A Fidesz frakcióvezetője a Hír TV P8 című műsorában a köztisztviselői életpályamodellről is beszélt.

A Magyar Nemzet összefoglalója szerint Rogán Antal azt mondta, folytatódik a pedagógus-életpályamodell, valamint jövő év júliusától jön a rendvédelmi szervekre szabott életpályamodell, mely akár 30 százalékos bérnövekedést is magával hozhat. 2016-ban pedig a köztisztviselői életpályamodell bevezetését tervezik – tette hozzá. A szférában a közelmúltban bejelentett elbocsátásokkal kapcsolatban kiemelte: az állam segíteni fog az embereknek elhelyezkedni a versenyszférában.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal

Az USA-val kialakult helyzetre reflektálva kifejtette: továbbra is kiváló a kapcsolat az Egyesült Államokkal. Hozzátette, hogy méltatlannak érzi a jelen szituációt, majd kijelentette: az USA-nak meg kellene osztania információit a magyar hatóságokkal.
Hogy nem szakadt le a pofád !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Ottó "alákérdez" Tóninak , de hát így gagyi , egy kurva Tapsgépre sem fussa .
kkalman
@m.macskosz: Az, hogy maguknak megszavazzák, rendben levőnek is tűnne, ha nem feledkeznének el rólunk. A mienket mikor szavazzák meg? Vagy csak savazzák, hogy a sav azt a keveset is elmarja?
vadsanca
Az önkényuralomra áldozni kell! Cél a lakosság sakkban tartása. Ezt is bele értik a közbiztonságba. Biztos "megérdemlik" a belügyi alkalmazottak! Valószínű "nagyon elfáradnak" műszak végére. Hát igen! A melós meg veri a répát egész nap. Ezek szerint Ők "pihenni járnak" a munkahelyre. Sok helyen 12 órát is naponta.
Január
@joopapa: Pedig ez így van a rendvédelmi szerveknek 30%-os béremelést szeretne a miniszterelnök adni. Minden regnáló megfizeti az erőszakszervezeteit. Rendőrség, katonaság stb.
Most az a kérdés, hogy a NAV-ot ideszámítják-e, mert az Ő fizetésüket is növelnék.
A béremelések forrása az internetadó. Végül is mi fogunk fizetni...
Főlökött
Agyonfizetett politikuskám : 2,2% komoly ? Te akkor komolytalan vagy!
világlátó
Nincs jó üzenete a Rogán féle nyilatkozatnak. Amikor 200 ezer köztisztviselő, közalkalmazott elbocsájtását tervezi Lázár, óhatatlanul eszembe juthogy egy részüket felszívja a NAV. más részüket a rendvédelem, azaz a rendőrség, és a honvédség, aki meg marad, majd az önkormányzati intézményeknél talál helyet. A legképzettek és a legtájékozottabbak valószinüleg a versenyszférában is találnak helyet maguknak, amíg erős és hatékony a kapcsolat az otthagyott kollégákkal.
A rendvédelem helyzetének javítása mindig akkor merül fel, amikor nehéz időszak előtt állunk. Most pedig egy az ideinél nehezebb időszak következik. Új pénzeket kell találni az ország zsebeiben. Előre lépni csak az elvonások útján szerzett pénzből lehet. Miután a gazdaság ezt nem termeli ki, hát maradnak a lakossághoz kötött szolgáltatók és maga a lakosság. Ez így lesz a jövőben is még sokáig. Amíg a most megnevezett szakmunkás rétegek ki nem kerülnek a képző intézményekből. Ez 3 - 4 - 5 év, akár mennyire is sietnünk kell. Addig pedig ki kell nyújtózkodnunk. Ha legalább mindezt őszintén az ország elé tárnák, talán kaphatna a kormány egy útolsó esélyt. De ha mellébeszél és még fenyeget is, akkor valóban a rendvédelmi szervek erősítése marad.
Mintha ennek a kormánynak lenne 9 - 10 millió birkája és arra terelgeti őket amerre akarja, lényeg, hogy sötét legyen, hogy semmit ne lásson a nyáj. Pedig a 9 - 10 millió magyarnak van egy kormánya, akiket demokratikus választás útján emeltünk ebbe a magas pozícióba, hogy megtervezzék, megszervezzék , miként haladjunk tovább. Ehelyett talán másfél millió szavazattal úgy viselkednek, mintha bírnák a 9 - 10 millió magyar felhatalmazását. Hát nem!!! Az újabb nemzeti konzultáció sokmillió levelét kár elkészíteni. Ha mégis elkészül, mert látnivaló hogy elkészül, ha a lakosság támogató hozzájárulása a mindent átalakító országromboláshoz megadatik, ám a magyar lakosság lelke rajta. De akkor nincs nyavalygás ! Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.