A Fidesz frakcióvezetője szerint véget ért az adóhatóság vizsgálata, és semmi furcsát nem találtak. Pedig többet költ, mint amennyit keres, mégis milliókat takarít meg. Rogán Antal azt mondta, most már nyugodtan aludhat. Az áprilisi választások előtt 10 nappal írtunk először arról, hogy Rogán Antal fideszes frakcióvezető március 21-én hirtelen módosította vagyonnyilatkozatát. MInt kiderült, éveken át hibásan tüntette fel tulajdoni arányát a budapesti otthonában. Addig azt írta, hogy csak felerészben tulajdonosa egy 149 négyzetméteres lakásnak, de 10 napon belül kiderült, hogy 100 százalékban tulajdonosa, és hogy a lakás alapterülete időközben 185 négyzetméterre nőt. Az is kiderült, hogy tartozik hozzá garázs – ezt utólag bele is írta a vagyonnyilatkozatába – és egy 95 négyzetméteres tetőkert is. Rogánéknak van még egy 70 négyzetméteres lakásrészük is a pasaréti Pasa Park lakóparkban (a parkot álruhában be is jártuk). Rogánéknek van még egy balatoni házuk, ami szintén...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ugyan már! Senki nem gondolta azt, hogy a vizsgálat bármi törvénysértésre is rálel Rogán úr házainak táján. :)
coni
Ez így még kellemetlenebb, lehet Horváth András zöld füzetét kellene elővenni amit házkutatáskor elszedtek tőle..
human
@coni: Az a füzet sokat segít a NAV-nak, hogy eltüntesse a nyomokat. Erre volt jó a lefoglalás. De egyébként nem csak a zöld mappa létezik, hanem több száz további fénymásolt irat, amit egy éven keresztül gyűjtött, hogy átadhassa egy !független! hatóságnak.
Szimba
Vida Ildikó vezette adóhatóság (nav),korábban a Mahirben Simicska Lajos munkatársa volt. Együttműködésük pedig még ennél is korábbi. Vida az első Orbán-kormány idején helyettese volt Simicska Lajosnak, amikor Orbán Viktor APEH-elnököt csinált a volt kollégiumi szobatársából . Lehet, hogy ezért találtak mindent rendben rogánnál.
yazo64
A NAV márpedig jól műxik... nálam talált kb 5 ezer Ft hátralékot...
Ha nálam szemfüles volt, ezek szerint rogánnál is... vagy ott nem?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.