Ez azonban azt is jelenti, hogy a toborzó oldalon leírva, pontokra szedve lenne értelme kifejteni azt, hogy mi végre is a tüntetés. Olyan kérdésekre is választ adva, mint: Milyen cselekvési tervet szeretnének pártfogoltatni a jelenlevőkkel? Mi az A-terv? Mi a B-terv? Mi az elérendő cél, illetve mi a minimálcél, amit mindenképpen el szeretnének érni? Az ugyanis kevés, hogy „el kell jönni”, mert csak. Ha tépelődsz, akkor is el kell jönni. Miért? Csak.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az Operánál lévő tüntetésnek igenis megvolt a maga haszna. A Rónák Vladimirje ugyanis olyannyira összecsokizta magát pár ezer embertől is, hogy a cselédlépcsőn, papírzacskóval a fején menekítették ki. aztán eltűnt hetekre a nyilvánosság elől, olyannyira, hogy az még a leghűségesebb talpnyalóknak is feltűnt. Lehet, hogy csak Grazba utalták be megint, vagy talán odahaza sírta tele a nagy párnáját.
GeoCravker
@A Tündik bündije: Valójában ott, és akkor egy semmibe vezető semmivé vált. Eyg tüntetés, aminek a szervezői nem képesk kihozni a helyzetből az ellenállást, az nem tüntetés. Amikor pont az ellenkezőjére hívják fel az ott megjelenteket, akkor az valahol sántít.
A Tündik bündije
@GeoCravker: Persze, értem. Viszont egyre inkább az a meggyőződésem, hogyha egy tüntetés egyszer majd kihozza a rendszerből az igazi ellenállást, annak nem lesz jó vége. Már olyan szinten "mozog a fedő" a kormány intézkedéseinek ellenzői közt, hogyha ez elszáll, ott kő kövön nem marad.
GeoCravker
@A Tündik bündije: Közben elkezdődött és lassan talán vége is.
Úgy érzed választ adtak a fnti linken levő kérdésekre?
Most eltekintve attól is, hogy a vezetés diffuzzá, volatilissé vált. A Lendvay-nál 5en hatfélét gondolnak. Van aki bement állítólag, míg mások haza.
Ez a fedő legfeljebb attól mozog, hogy véletlenül meglökték a tűzhelyet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.