Még múlt hét elején küldtük el kérdéseinket az internetadóról a Nemzetgazdasági Minisztériumnak. A válaszból viszont csak annyi derül ki, hogy nincs is ilyen új adó. A minisztérium levelét változtatás nélkül közöljük.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
„A távközlési adó olyan különadó, mint a bankadó, amit a kormány azért vezette be, hogy a multi cégek is kivegyék a részüket a közteherviselésből. Azok, akik internetadóról beszélnek, megtévesztik az embereket, a 2015-ös adócsomag javaslatban nincs szó semmiféle internetadóról." Ez már tényleg szánalmas, ezzel a dumával a szolgáltatók ellen akarják hangolni az embereket! Mi az hogy ki kell venniük a részüket a közteherviselésből. Miért eddig nem fizettek adót vagy mi van? Engem nem érdekel szólgáltató, de úgy is mi fogjuk a végén megszívni!De akkor mondják azt hogy nincsen lóvé és kell mert nincs még stadion bivalybasznád alsón! De azt is mondják hogy a négy internet szolgáltatónak 7 milliárd volt a nyeresége! Igen! A mészáros löci 800 milla osztalékot vett fel a nejével közös cégükbő 2013-ban, őrá és a többi fityeszes oligarchára miért nem vetnek ki adókat, az állami és unios pénzekből gazdagodnak! Az a duma hogy nem lesz internet adó, elég hamar kiderült hogy lesz, és mekkorát kamuztak megint a debilék!
Desischado
@joopapa: Minden soroddal egyetértek. Annyit tennék még hozzá, hogy két céljuk van az adóval: Megállítani az infó áramlást, és elérni hogy itt se tudjanak az emberek egymással nyíltan beszélni, és hogy innen is lophassanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.