Újra tüntettek kedd este az internetadó ellen, két nappal az után, hogy vasárnap a becslések szerint tízezernél is többen vonultak fel a tervezett új közteher ellen. Most a József nádor térről a Clark Ádám térre vonultak. A hivatalos tüntetés lezárása után sokan a Kossuth térre mentek, ahol sokáig farkasszemet néztek a felsorakozó rendőrökkel. Többen szerették volna kitűzni az uniós zászlót. Végül váratlan fordulatként Kunhalmi Ágnes, a budapesti MSZP elnöke két társával együtt kezdett EU-zászlókat lobogtatni a Parlament egyik ablakából. Ezután lassan szétszéledtek a tüntetők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@kacsa0707: Szerintem összekeverted a CÖF békemenetével , a jelzők rájuk illenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
annak az idiótának teszem ide ezt a képet, aki kisebbségi
söpredéknek nevezte a tiltakozókat !
m.cdn.blog.hu/pe/pendulum/image/nerado.jpg
kacsa0707
@nyanya001: @Horizont: Még a választásokon az ellenzékre szavazók létszámának még a tizede sincs a tüntetésen csak egy önhálóan gondolkodni nem tudó birkanyáj, akiket terelgetni próbálnak a volt ávós unokák.
kacsa0707
@nyanya001: " Két bolond beszélget a diliházban Az egyik kinéz az ablakon, és mondja, nézd mennyi bolond szaladgál odakint."
nyanya001
@kacsa0707: Nagyon szellemes vagy talán temető mellett alszol ?
Hellcat
Beszart a fidesz úgyhogy újra megjelentek a vak fideszes trollok...parancsba kapták a mocskolódást. Senki nem kíváncsi a hülyeségetekre...menjetek a qrbán facebookjára nyalni a seggét...bár ahogy néztem a legtöbben már ott is szidják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.