Összesen 2068 önkormányzat részesül szociális tűzifa-, illetve kőszéntámogatásban Pintér Sándor belügyminiszter döntése alapján; a tárcavezető hárommilliárd forintot osztott fel a települések között.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Akkor a balatonfelvidéki nyaralókunyhókban igen sok tüzifával agyontámogatott kandallótulajdonos élhet ezzel a tüzrevalók támogatási lehetőségével-vélekednek az ökotársak.
human
@bakegya: Szerencsére csak a rászorulók kaphatnak. Persze kivétel mindig van.
De vajon elég tűzifát fognak-e biztosítani? Mi lesz, ha decemberben el fogy a készlet? Mint a pályázatoknál. Hétfőn meghirdetik. Kedden már forráshiány miatt le is zárják. De majd meglátjuk.
bakegya
@human: hát én már látom...tarra vágva a faluerdőt!-szaremberek,aztán csodálkoznak ha a vaddisznók leköltöznek a falvakba és a nádasokba.Ahol be van kötve a gáz mi a faszér adnak támogaTOTT FÁT?-JA HOGY NINCS MUNKAHELY ÉS A MEGÉLHETÉSRE VALÓ SE MÁR-AZTÁN A HAT SZOBÁT IS FŰTENI KELL FÁVAL!!!
pbalage
@bakegya: szerintem a vaddisznót jól átsütve nyugodtan meg lehet enni, egész finom.
human
@bakegya: Hát remélem, hogy az erődgazdálkodás politikától mentesen észnél van és a kivágott fák helyett újat ültetnek. Mert ha az erdőink el kezdenek fogyni a fidesz populista intézkedései miatt, abból később tüzelőfa ellátási gondok lehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok