Kocsis Máté harminc betört ablakról és tízmilliós kárról beszélt, az igazságügyi szakértői jelentésben viszont csak öt ablaküvegről és kevesebb, mint 150 ezer forintról van szó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Mostantól a mátékának papírja is van hogy egy hazug disznó! Nos hogyha a tízmillió helyett csak 150 ezer a kár, akkor mennyi igaz a többiből amit a párt propaganda állít, hogy Magyarország jobban teljesít, az állam adósság csökkenéséről stb! De basszus ezt a foszert meddig alkalmazná egy biztosító társaság? Ez a mátéka gyerek egy hét alatt tacsra vágná a céget!!
Senara
Kocsis Máté harminc betört ablakról és tízmilliós kárról beszélt amiből lett 150 ezer ..Természetesen "fikció" ...összeg" reális " mert nagyon közeli vállalkozó leszámlázza becsületesen a kívánt összeget levéve a busás hasznát ja meg a szolgáltatási adót . a többi jótékonysági szervezetnek utalja .

Szolgálati közlemény a körözési fényképet miért az hsz ablak alá kell tenni , de lehet összetévesztem valakivel a látásom sem a régi .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.