A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, elnökhelyettesei és vezető beosztású tisztviselői szerdán közleményben utasították vissza a velük kapcsolatos korrupciós vádakat.

A NAV közleménye szerint elfogadhatatlan, hogy egyesek tényként kezelnek minden alapot nélkülöző kijelentéseket vagy sugalmazásokat, és ezt arra használják fel, hogy ellehetetlenítsék a hivatalt és rombolják az adómorált.

A NAV a bűnüldözés és a korrupció elleni harc egyik legfontosabb intézménye – olvasható közleményben, amely leszögezi: nem felel meg a valóságnak, hogy ne lennének büntetőjogi következményei a költségvetést súlyosan megkárosító bűnszervezetek áfacsalásainak.

A közlemény szerint a NAV látókörébe került áfacsalással kapcsolatban eredményes ellenőrzések, büntető eljárások indultak az elmúlt években, és ilyen jellegű felderítések jelenleg is folyamatban vannak, az eredmények pedig uniós összehasonlításban is megállják a helyüket.

A NAV, ahogy eddig, úgy a jövőben is nyilvánosságra hozza az államnak és a tisztességes adófizetőknek kárt okozó szervezetek leleplezéséről szóló híreket, és bízik abban, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében a sajtó munkatársai az alaptalan vádak mellett a feketegazdaság elleni fellépés eredményeiről is beszámolnak – olvasható a közleményben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Affene !!! már ezek is elkezdtek hazudni???A Nav elnöke elnökhelyettese meg a többi már itthon vannak???Letelt a kényszerszabadság???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Miklós Julianna
@ilos: Sajnos az a helyzet hogy a magyar nép mindjárt mindent el hisz! És nem várja meg az igazi eredményt!Nem veszik észre hogy provokálnak minket? Nem tetszik az EU-nak hogy, Orbán nem úgy ugrál ahogy, Ők szeretnék!Minden hol ezt játszák el, majd ha össze ugrasztották a Népet, akkor jön Amerika és rendet tesz és itt maradnak több évig! /Ukrajna kettőt nem akarok!/Majd lesz belőlünk gyarmat!
csip-csop
@ilos: èn azt hiszem, hogy ezek egèsz èvben pihennek, ès szedik fel a fizetèsuket rendesen ès sòs fizetèsuket. Nem kell oket sajnàlni! nem teszik tonkre magukat a munkàba!
silber13
@Miklós Julianna: Azért hajnalban ilyen vadakat írni nem semmi! Ritkán látni hajnaltájt ilyen orbitális marhaságokat!:-)))
mate03
@Miklós Julianna: Na ide figyelj!Soha senkivel ne voltan goromba!De az ilyen mosott agyú barmokra,nincs szükség ezen az oldalon! Vannak nézet különbségek,itt is!De tiszteljük a másik véleményét.De veled képtelenség ,kommunikálni,csak fröcsögsz,hogy a monitor is nyálas lesz! A helyes írásod meg ,kritikán aluli!
ilos
@Kamcsatka: És ez az amerikai visszautasítás mennyivel hitelesebb, mint a Vida Ildikó által elmondott visszautasítás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.