A Földművelésügyi Minisztérium (FM) 2014-ig több százmillió forinttal támogatta a mangalicatartó gazdákat az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap forrásaiból, továbbá mintegy 130 millió forintot biztosított a mangalica sertésfajta megőrzésére - közölte a földművelésügyi miniszter szerdán Budapesten a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete (MOE) jubileumi ünnepségén az Országházban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hát hogy ne híznának azok a zsírdisznók-öt fürdőszoba jut egy egy falkára-hogy eltüntessék a szarszagot maguk körül-"vádalkuval"-de a felcsuti tanyaközpont még tökéletesebben le van akadémiai szinten zsírozva-ott már disznó sincs,csakkk beltenyészet ami magánügy-mészárostanyaközöspontban-és senkinek semmi köze hozzá-kinyilvánította vicctor és az ő jól fedeztetett haverja, a hernádi olajosbödön az avas avataron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.