A német közszolgálati tévé gyerekhíradójában is téma volt az internetadó elleni tüntetés. A német gyerekeknek animáció segítségével mutatták be a magyarországi helyzetet, miszerint a magyar kormány "csak a jó híreket szereti", ezért csak ezekről számolhat be a média, ezért is fontos, hogy az emberek hozzáférhessenek az internethez. A logo! című műsor nem először számolt be magyarországi témáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A hanyatló nyugat ne szóljon bele Magyarország belügyeibe !
Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, a koleszosoknak !
A többi nem számít !
joopapa
@nyanya001: Látod a gaz nyugati elnyomó imperialista gyarmatosítok,már a gyerekeiket is a tündér kurmány ellen hangolják :-)))) Nem tudják hogy Magyarország jobban teljesít, kurmány szintű korrupcióban :-)))
joopapa
@nyanya001: Nincs lóvé! Ötletelnek, miből lehetne lóvét csinálni! Nem dübörög az a gazdaság! Baj lesz itt érzem, nagy baj, és ennek én nem örülök, mert ezt sok millió ember megérzi! Sajnos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok