A vasárnapi zárva tartás és az államrefom miatt tízezrek veszíthetik el a munkájukat. A dolgozó nők számának növekedése olyan „sikersztori”, amin felváltva örvendezik a női foglalkoztatási biztos, az emberminiszter, és a családügyi államtitkár. Már majdnem utolérjük Európát, és csodálatos, mennyi gyermek születik. Persze ez a csoda is csak addig tart, amíg a tündérmesék mögé nem nézünk. A napokban felreppent két friss kormányzati terv, ami újabb varázslatos hatást gyakorolhat a foglalkoztatottságra, és különösen a női munkavállalókra . Itt a halloween, jön a fekete mágia. A vasárnapi zárva tartás és közszolgálati létszámcsökkentés miatt nők tömegei válhatnak munkanélkülivé.

Forrás: feminfo.444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem elég hogy két lábon járó gyerekgyárnak nézik a nőket akkor még ez is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Csizmás Kond: Akkor biztos multimilliomos. :) Azok sétálgatnak egész nap a barátnőikkel.
nemkati
@m.macskosz: Ja, tényleg, bocsi. Hivatkozhatok arra, hogy nem vagyok vallásos? :)
m.macskosz
@nemkati: Én meg ateista vagyok, de a kdnp-s ürgékkel szemben én hallottam már a tízparancsolatról, sőt tkp.be is tartom, nem úgy, mint ők.
Boszi27
@Mobil123: Ja! Akkor Orbán Ráhel se menjen külföldre tanulni, sőt sehová, hanem mutasson példát és vonuljon be a konyhába+ kezdjen el sürgősen szülni.
dr. prédikátor
Anyátokból csináljatok közmunkást az utcasarkon !!! Hülye fütyi-sz kdnp banda!!!
Mobil123
@Boszi27: Hát én nem akarok bántani senkit (és itt most a vezír gyerekeiről van szó) de számomra ez az egész zavaros mert nem rég arról szólt egy cikk hogy a csaj új melóhelyet váltott és hogy mennyire felfogja futtatni azt a szállodát (vagy mit) erre most elmegy egy évre külföldre tanulni??? Furcsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.