Az amerikai kormány Horvátországra is nyomást gyakorol. Azt szeretnék megakadályozni, hogy a Mol eladja egy orosz vállalatnak a 49 százalékos INA-részesedését – értesült a Reuters. A hírügynökség úgy tudja, hogy a Gazprom lehet a vevő. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Ez már beteges kukkerolás, hogy mikor, kivel, mivel, miért. Ez az amerikai demokrácia? Jó kis példát mutatnak, hogy nem volna szabad.
tivoli
Egy újabb ok, amiért bele lehet kötni a magyar gazdaságba.
Nem gondoltam volna, hogy a magyaroknak annyi fölös földgáza van, hogy még Ukrajnát is el tudná látni, ha akarná. De mivel nem akarja, megint egy újabb ok Amerikának, hogy lehessen kötekedni.
tivoli
Aztán csodálkoznak egyesek, hogy miért halad az ország a gazdasági és politikai nihil felé.
Csizmás Kond
Szélhámosság, ugyanis azt a magyar fél elkotyogta, hogy ha nem tud a horváttak megegyezni akkor akár árúba is bocsájtahatja a részvényeit és az is hírre kapott hogy az orosz vevő lenne rá de még ez is csak feltevés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.