Átköltöztetett megyeszékhely, a polgármesteri hatáskör korlátozása – ilyen lépesekre szánta el magát a Fidesz, miután néhány város „átállt” az ellenzékhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ha nem sikerült volna Bp.-en nyerni a FIDESZ-nek,akkor az ország fővárosa is költözött volna Felcsútra ?
Feraj49
Ha nem sikerült volna Bp.-en nyerni a FIDESZ-nek,akkor az ország fővárosa is költözött volna Felcsútra ?
bencemacska
@Feraj49: Ha a vezír úgy akarja, költözik!
F_Viktor
Szegedről is Lézer Jankó városába, Hódmezővásárhelyre költöztetik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei központját.
mate03
@F_Viktor: Ezt hívják kicsinyes bosszúnak!
soljanka
Hát ez várható volt. Hisz ez a főnökük:

"Kellett neked végtelen ostobaságoddal, keménységnek vélt tahóságoddal, pökhendi fennhéjázásoddal, kirívó tudatlanságoddal, végtelen rosszindulatoddal nekimenni annak a dolognak, ami a mostani fiatal nemzedék számára önmagában megtestesíti a szabadságot, testvériséget, innovációt, kultúrát, érzelmi azonosulást?
Kellett, persze, mert azoknak is kiderült milyen ember vagy, akik rád szavaztak, hittek-bíztak benned. Te utolsó vásári komédiás, te szerencsétlen hólyag, te gonosz, népnyúzó pojáca! Mert kiderült számukra is, napnál világosabban, hogy nem érted az embereket, nem érted a népet! Kiderült számukra, még híveid számára is, hogy csak a hatalomvágy és a kapzsiság, mohóság éltet. Majd gondolj vissza erre a börtönben, vagy a zárt intézetben, ahova cselekedeteid és a nép ítélete juttat. A történelem szemétdombjára kerülsz – ha írnak is rólad, és velejéig korrupt, rothadt, aljas, cinikus és ocsmány rendszeredről – akkor elrettentő és kerülendő példaként."
nepszava.com/2014/10/velemeny/balogh-andras-oda-a-diktatorhoz.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.