Vida Ildikó arról hallgat, hogy a Századvég lapja egyeztetett-e vele, amikor nyilvánosságra hozta a sztorit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Teljesen érthetetlen ez az egész ügy, főleg így, hogy a Napi Gazdaságtól indult ki. Ez volt a lavina elindítója:

www.napigazdasag.hu/cikk/25771/

Így kezdődik: "Adóhatósági vizsgálat folyik Magyarországon több amerikai érdekeltségbe tartozó intézménnyel és céggel szemben is – értesült a Napi Gazdaság." - írha magáról a lap, de nem írja, hogy kitől értesült olyan eseményről, ami nem igaz. Majd kapcsolatba hozza Clintont, Obamát, a norvégokat, mindenkit mindenkivel, hogy aztán előadja az amerikai nagykövetségnek a megkeresésükre adott válaszát. Az amerikaiak persze hiába nem hoztak semmit nyilvánosságra, a Napi Gazdaságnak adott válaszukról sejthették, hogy nyilvánosságra kerül. Szóval ez is érthetetlen.
Senara
Miért húzta csőbe a kormánypárti lap a NAV-elnököt? ... Kilövési engedélyt kaptak , vagy Ildi vidd el a balhét , mi mindenbe melletted leszünk .
JAJMÁR
Nem hiszem, hogy csőbe akarta húzni, inkább meg akarták előzni a botrányt, besározni az USA-t, hogy senki ne higgyen majd nekik. (..és vannak, akiknél ez a taktika sikeres :) )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.