Harrach Péter szerint a Magyarország elleni, "összehangoltnak tűnő" támadásoknak politikai, gazdasági és ideológiai okai vannak itthoni és európai részről egyaránt. Erről a kereszténydemokrata politikus beszélt a Keresztény Civil Szervezetek X. Országos Fórumán csütörtökön a Parlamentben.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke kiemelte: a politikai okok mögött az áll, hogy az érintettek nehezen tudják feldolgozni a választási vereségeket.

Harrach Péter szorgalmazta Magyarország gazdasági szuverenitásának védelmét,  patrióta gazdaságpolitikát.  Ennek eszközei között említette az egyes szolgáltatók visszavásárlását, és a gazdasági fejlesztéseket az IMF-megszorító javaslataival szemben.

A kormánypárti politikus kitérve a parlament szuverenitására úgy fogalmazott: nem helyes, ha az Alkotmánybíróság szereptévesztésben van, és nem az alapértékek védelmére koncentrál, hanem a törvényhozást szeretné kisajátítani. Ezért támogatják és segítik az Alkotmánybíróság eredeti célját, az alapértékek védelmét, de szeretnék a törvényhozást maguknak megtartani – rögzítette Harrach Péter.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát vazzze...Aszongya.."szorgalmazta Magyarország gazd.szuverenitásának védelmét.""Mióta lettünk gazdaságilag önállóak??Lemaradtam valamiről?? Mitől pörög ez a Harrach nevű körösztyénszájú???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Hát vazzze...Aszongya.."szorgalmazta Magyarország gazd.szuverenitásának védelmét.""Mióta lettünk gazdaságilag önállóak??Lemaradtam valamiről?? Mitől pörög ez a Harrach nevű körösztyénszájú???
volvós
@Clavigo: 16:33
Lehet hogy sok " ostoroskát " nyelt le véletlenül...
F_Viktor
"...gazdasági fejlesztéseket az IMF-megszorító javaslataival szemben."

Csuhás, IMF? Ébredj b+!
A Varga csomagot az IMF ajánlásával nyújtjátok át? Vagy mit akarsz öreg?
világlátó
Értem én valahol ezeket az embereket. Ugyan nagyon nem tetszik összegész magatartásuk, de főleg az nem, amikor az alapértékekről papolnak. Mert hát szíveskedjenek egyszer közérthetően a nyilvánosság elé tárni ezeket.
Mivel nincs szociáldemokrata párt Magyarországon, ezért, ők, a keresztényszocialisták voltak kénytelenek ezt a régóta problémás helyzetet megoldani. A 7. nap a pihenésé.
Rendben van, legyen a pihenés és a család együttélésének egész napos, szabad programja.Akkor viszont tessék megteremteni ennek a feltételeit is. Ha majd hétfőtől - péntekig normális munkáért normális jövedelmet húzhat a dolgozó társadalom, ha majd a napi 8 órás munkaidő lesz az általános, akkor lesz ideje mindenkinek a normális bevásárlásra. Most mást látok. Még sötét van, már a kisbusz begyűjti a munkásokat és már sötét van, amikor visszahozza őket a munkából. Az ilyen módon kihasznált emberek valóságos szórakozása a pláza program. Talán ha a valódi okokat sorolta volna fel Harrach képviselő úr, most nem tiltakoznának annyian, hanem egyszerüen ad acta kerülne sorra ez a már másodszor bedobott gumicsont. A keresztényi szándékot sem látom ebben a javaslatban, bárhogy is igyekszem azt megtalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.