Kiszervezték a takarékok közel ezermilliárd forint szabad betétjének kezelését egy alapkezelőnek, melynek tulajdonosa a Spéder Zoltán által vezetett FHB Jelzálogbank. Demján Sándor felháborodott, levelet írt a takarékszektor új vezetőinek, Lázár Jánosnak, és most azt kérdezi, hogy kerülhetett pályáztatás nélkül ennyi pénz kezelése az FHB alapkezelőjéhez?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Főlökött
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nahát, hogy mik vannak! Pályáztatás nélkül. Pfujj csúnya bácsik.
Ugye Demján úr?
Főlökött
O.V. is addig szórakozik, míg kap egy ajánlott levelet az Amerikai Követségtől, melyben az szerepel, "korlátlan időre kitiltva"...
A nemzetközi Bíróságtól pedig egy vaskos számlát-ítéletet, a banki ténykedésért.

Ezen sok balhé után megmagyarázni pedig lehetetlenség lenne számára...

Egy biztos, TEK nélkül-avagy velük, örüljön, hogy még van, ahova beengedik, van még olyan ország...lassan nem lesz!

Tudjuk, az elmúlt 8 év - már hallottuk 100x, meg a csontvázakat is...De itt az elmúlt - túlélt 4 évről szól a történet és a folytatásról...
Főlökött
@soljanka: Nagyon - nagyon sok takarékszövetkezetis részvényest megkárosítottak! Csak ezt nem szeretnék hangoztatni. Befektették saját 'kis' keresetüket, részvényt vettek és most csak úgy tudják eladni, ha az állam által kirendelt többségi tulajdonos, esetleg hozzájárul, ezen ténykedésükhöz, azaz az eladáshoz.
Érdekes, nem ?
Te a szabad tőkédet, pénzedet, amiből leadóztál áfát-béfát-mindent:) kifizettél, beteszed a rendszerbe, így tulajdonos leszel a cégben, majd ha el akarod adni, engedélyt kell kérned, amit nem adnak meg!
Ez szerintük pedig egy jogállam. Vicc kategória.

Szerintem pedig sima pénzlenyúlas. Btk. szerint pedig lopás, de 2/3-al pedig semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.