Dódity Gabriella jó NER-társhoz illően hatalmas nyelvcsapásokkal indított, amikor tegnap kinevezték a Fidesz új szóvivőjének. Ezt a 444 is megírta, a kommentelők pedig hozták a szokásos népművészeti cinizmust.

Nem kellett volna, Kocsis Máté fideszes Kommunikációs Igazgató Úr ugyanis nem szereti az ilyesmit, pláne nem anonim, arc nélkül. (Jön a kötelező fényképes internet igazolvány?) Panaszát mindenesetre a Facebookon arcképpel tette közzé:

Tisztelt Uj Péter!

A 444.hu internetes portál főszerkesztője!

Ma, mint azt ön is pontosan tudja, új szóvivője lett a Fidesznek. Becsületes, magyar nő. Dódity Gabriellának hívják. A maga internetes portálján ma rövid hír jelent meg róla, természetesen cinikus. Mert már gyűlölik, pedig azt sem tudják, hogy kicsoda. A cikk alatti kommentek, a nyilvánosság számára elérhetően, elképesztően sértőek, primitívek, nőként alázzák, gátlástalanul. Azt látom, hogy a sok, nevét és arcát nem vállaló gyáva tróger kommentelőjük mindenre képes a gépe mögül, anonim (remélem nem önök a kommentelők is), de maga mit gondol? Törli-e a becsületsértő beírásokat? Egyetért-e egy nő trágár sértegetésével a honlapjukon? Reméli-e, hogy ettől több olvasója lesz? Szereti-e tényleg ezt a mocskot? Vállal-e ezért felelősséget?

Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle. De most tán mégis kicsit túltolták, nem? Kérem orvosolja!

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Elolvastam a kommenteket, óriásiak! :)
Ennek a szerencsétlen Kocsis Máténak egy
hangyaf.sznyi humorérzéke sincs.
Komolyan mondom, hogy szánom szegényt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@libellle: De azért helyesen írni megtanulsz egyszer még, ugye?
Desischado
@samuel: Téves, zsiga marcel mondta, de a többi stimmel.
Egyébként kikkeljetek rá a cikkben a linkre, elvisz mátéka oldalára, és ott olvassátok a kommenteket, egy-kettőt kivéve. Az a nyalás ami ott folyik, rendes ember nem bírja ki! Én is megálltam kb az ötödiknél. Majd hogy nem, mennybe emelik azt a "rendes, kedves fiatalembert"! Pfujj!

@Horizont: jó! Egyenesen ötcsillagos csúcsszuper komment!
kkalman
"Kedves" Kocsis Máté!
Lehet, az Ön szemében én is csak egy "tróger kommentelő" vagyok, de, hogy ez lettem, köszönje pártjának és kormányának. Nem akarom most felsorolni a Fidesz által, az elmúlt négy és fél évben elkövetett bűnöket, a 2018-ig elkövetendőket meg nem ismerem, így azok felsorolását is mellőzöm. Az eddig elkövetett bűnök, ha nem ismerné azokat, O.V. naplójában találhatók a "Dicsőséggel megoldottuk" rovatban.
Az meg, hogy a frissen kinevezett szófosót azonnal bírálni kezdik a "tróger kommentelők", talán szófosó asszonyság nem éppen makulátlan múltjának köszönhető.
Nulla tisztelettel: egy csak! kommentelő, tróger nélkül.
Bercifiu
Máté! Baromságok helyett, inkább gyüjtést szervezzél a FIDESZ székháznál történt 10 milliós kár rendbehozatalára.
De, szerintem, vegyetek egy új kutyaólat, s onnan jobban tudtok ugatni.
Én felajánlok 100000 forintot, adjátok meg a számla számot, s a cég nevét, aki szállítja az ólat, de ÁFÁ - s számlát kérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.