Amíg a szocialisták nem működnek együtt, nincs értelme összehívni a honvédelmi és rendészeti bizottságot – közölte Kocsis Máté, a bizottság fideszes elnöke, aki a nemzetbiztonsági bizottságnak is tagja.

A politikus közleményében azt írta: "reménytelen politikusok kétségbeesetten követelik" az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását. Hozzátette: ezt készséggel megteszi, ha az ügy valamennyi részletét kivizsgálhatják.

Kocsis Máté szerint a legfontosabb kérdés "az egyre szövevényesebb szocialista bűnregényben", hogy honnan voltak Simon Gábor százmilliói. "Ha Mesterházy Attila eljön a bizottsági ülésre és válaszol végre erre a kérdésre, akkor van értelme az ügy ebből következő, további kérdéseit is megvizsgálni" – fogalmazott.

Hozzátette: erre azonban nem sok esély van, "hiszen az MSZP elnöke sem a mentelmi ügyekkel foglalkozó, sem a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén eddig nem jelent meg, pedig az utóbbi több alkalommal foglalkozott a Simon Gábor százmillióit és hamis útlevelét érintő ügyekkel". Azért azonban nem hívja össze a honvédelmi és rendészeti bizottságot, hogy a szocialisták arra se jöjjenek el – tette hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Reménytelen politikusok? Hát Te mi vagy?
Nil
Milliárdokkal foglalkozzatok inkább. Azt adjátok vissza a népnek - az egészségügynek - az iskoláknak. Aztán lehet kritizálni
Senara
Amíg a szocialisták nem működnek együtt, nincs értelme összehívni a honvédelmi és rendészeti bizottságot – közölte Kocsis Máté, a bizottság fideszes elnöke, aki a nemzetbiztonsági bizottságnak is tagja...Az a mindenit még egy bizottság Máté szeretnél bekerülni megint a parlamentbe ? Szerintem még a mezőgazdasági bizottság összehívása , nagyon fontos lenne ! Oktatási bizottságot is kötelező összehívni Simon ügyben . Sőt még az egyházügyi bizottság is jogosult lenne Simon ügy kivizsgálására a 10 parancsolatot számon kérni rajta ! DE CSAK RAJTA !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.