A The New York Times Szembeszállt a szovjetekkel, aztán Putyin felé tolta Magyarországot címmel közölt riportot internetes kiadásában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tegnap késő este megnéztem az M1 közszolgálati híradót.Az első, igen terjedelmes részben a kormányt emelte az egekbe, dicsérve a gazdasági növekedést, az államadósság csökkenését, szóval, mintha egy másik, repesve fejlődő, kiemelkedő életszínvonalú országban lettem volna. A második részben végig az USA-t szidta. Összeszedték a napvilágra került összes korrupciós ügyeket, tálalták, s úgy állították be a dolgot, mintha a világban az USA lenne a legaljasabb, pénzügyileg a legkorruptabb ország. Aki csak ebből a TV-ből szerzi be az értesüléseit, az nagyon FÉLRE van vezetve.
m.macskosz
@Manhattan: "Aki csak ebből a TV-ből szerzi be az értesüléseit, az nagyon FÉLRE van vezetve." Ráadásul ugyanezt kapja az a tengeren és határon túli is, aki csak a Duna
World-öt tudja nézni. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.