Az elmúlt években növekedett a kerékpáron közlekedők száma, ennek megfelelően a biciklis baleseteké is, míg 2011-ben 1814, tavaly már 2004 személyi sérüléses balesetet okoztak a kerékpárosok, és egy-egy ilyen károkozás, biztosítás hiányában, akár több millió forintjába is kerülhet a vétkes kerékpárosnak - közölte a Genertel online biztosító az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csip-csop
lehet, hogy sokbakerul a bizt.-nèlkul a biciglizès, de a kis motorosoknak (50) kobcfentisnek nincs rendszàmuk, mikor a legtobb orszàgba van. (kotelezo) anèlkul nem is lehet kozlekedni az uton.Ha valakit elutnek, vagy egy kocsival tortènik balesett, ès meglèp, akkor kinek lehet koszonni? kifogja megfizetni a kàrt? Az hogy Mo-gon a biciglivel mèg a jàrdàn is lehet menni ez is csak a magyaroknàl lètezik! ki az a hulye aki ezt a torvènyt kitalàlta? Mi abbòl a haszon, ha valaki a jàrdàn megy biciglivel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.