Horváth András, az áfacsalásokat leleplező volt adóhivatali tisztviselő elcsukló hangon mondott beszédet azon a vasárnapi tüntetésen, amelyen Vida Ildikó, az USA-ból korrupciós gyanú miatt kitiltott NAV-elnök távozását követelték. Az ex-Wiw-es Várady Zsolt bejelentette, hogy civil szerveződéseket segítő közösségi oldalt hoz létre. Videónk a tüntetésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A kitiltásokhoz vezető amerikai lépések kiindulópontja az volt, amikor egy, a Fideszhez ezer szállal kötődő háttérembernél az USA-ban több millió dollárnyi készpénzt találtak egy közúti ellenőrzés során. Ő ott és akkor nem tudta igazolni a pénz forrását, ám némi telefonálgatás után Budapestről, a NAV-tól érkezett hitelesítő bizonylat. Csakhogy az amerikaiaknak feltűnt ez a gyanús gyorsaság, utánajártak a nevezettek kinti számlaügyeinek…
human
@Manhattan: Hát ez tényleg maffiafilmekbe illő, mint Welsz megöngyilkolása. Nem is értem, hogy Andy Vajna miért nem készített még belőle filmet. Vagy talán csak kivár, hogy a végét se kelljen megírni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.