A volt miniszterelnök szerint kicsi rá az esély, hogy a miniszterelnököt a Fideszen belülről váltsák le. Egyfajta politikai modernizációt lát az elmúlt hetek tömegtüntetéseiben. Tudni véli azt is, miért volt Orbán Svájcba.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán Viktornak csak annyi-jogosan birtokolt-vagyona van, amennyi 25 évvel ezelőtt volt. A többit azt mind tőlünk nyúlta le. Ne engedjük, hogy a világ bankrendszerében ahogy a többi diktátor is tette, eltüntesse az ezermilliárdokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: Amikor a parlamentben egy impotens ellenzék áll szemben egy mindent, "vakon", alattvalói engedelmességgel, megszavazó kormányzati többséggel, nincs más lehetőség mint az utcai politizálás. Legalább is egyenlőre.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Az én meglátásom szerint épp az a helyzet, hogy azok akik folytonosan azzal döngetik a mellüket, hogy demokratikus gondolkodásúak ők azok akik nem tudják megemészteni a többségi megnyilvánulást, vagyis a demokráciának ellentmondva az akaratukat erőszakolják másokra.
Sziszifusz
Nálunk a "többségi megnyilvánulás" abból áll, hogy a beterjesztett, legtöbbször megalapozatlan törvényeket kritika nélkül el kell fogadni.
Komoly törvényeket önálló indítványként elő terjesztve vita és ellenvetés nélkül átnyomni a szavazó gépezeten.Hát ez nem demokrácia.
Az ország lakosságának nagy részét szándékosan koldus szegénnyé tenni ez sem demokrácia. Fidesz közeli potentátok és oligarchák vagyonát bűnös módon gyarapítani az sem demokrácia. Lehetne még sorolni ...
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Azért van az ellenzék, hogy ne fogadja el...mit nem értesz ?
A koldusszegénység pedig épp onnan származik, hogy ész nélkül privatizéltek mndent olyan kölföldi cégeknek akiknek az volt a szándékuk, hogy beszüntessék itt a termelést és az ők kint gyártott termékeiket adják el...szóval kik is tettek földönfutóvá ?
tivoli
@Csizmás Kond: ma, 14:56
".szóval kik is tettek földönfutóvá ?"
Lehet, hogy ugyanazok az üzleti piacvezető csoportok, akik éppen most korrupciót kiabálnak.
Linna
Miért kellene Orbán helyett másik pártbeli??!! Az egész Fidesz ugyanaz a sz..kupac!! Meg a többi párt is közel hasonló, azért nem mentünk választani. Így lett kétharmada ennek az ocsmány bandának. Na de kit választottunk volna helyettük? Meggondolandó, ha olyan valaki vezeti a tüntetéseket, aki nem lekötelezettje egyik pártnak sem... na, talán ilyen ember. Ha nagyon akarjuk, kiütheti az egész Fidesz-maffiát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.