Egy éve titkolja az adóhatóság, hogyan vizsgálta le saját magát két nap alatt. Sunnyogás itt is, ahogy az áfabotrányban általában. Másodfokon is pert nyert az adóhatósággal szemben Schiffer András, az LMP vezetője. A politikus régóta azt szeretné megtudni, hogy mi van abban a jelentésben, amelyet az adóhivatal szinte napra pontosan egy éve készített saját maga villámgyors átvilágításáról. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azt követően fogott maga átvizsgálásába november 9-10-én, hogy egy nappal korábban a volt dolgozója, Horváth András kirobbantotta az áfabotrányt. (Az áfabotrányban egy éve maszatolás van, még gyanúsított sincs amúgy.) Hiába akarta megtudni bárki is, mi van a jelentésben, hogyan végezték a vizsgálatot, a részleteket nem kötötte senki kívülálló orrára a NAV, csak azt kommunikálta a hivatal és a felettes szerv vezetője, Varga Mihály miniszter, hogy mindent rendben talált az önátvilágítás. Schiffer azonban pár hónap múlva perre ment a NAV-val, első fokon, idén...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az mindenesetre nagyobb es hosszabb hercehurca volt ahogy Horvath Andrashoz kimentek "hazkutatni" es ellen rendorsegi (?) eljarast inditani, es persze akkor is csak remeltuk ezen a blogoldalon, hogy Horvath urnak remeljuk volt annyi esze hogy csinalt maganak biztonsagi masolatokat a Zold Dosszierol, es jo helyre rakta le azt/azokat...
Ezek szerint a birosag adott meg egy plusz hetet a tuntetok buktatasi hataridejere...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: Együttműködik egy jelentős civil szervezettel, amelyik most kemény pénzhiánnyal küszködik. A Fidesz valamikor őket használta Gyurcsány, Bajnai ekézésére. Nagyon feladták a civilségüket, behódoltak a Fidesznek!
Valahol 2010-ben arra számítottak, hogy változás lesz a pénzlenyúlásban, de nem lett, ők meg kegyvesztettek lettek, vagy ők ismerték fel a helyzetet, hogy, aki kézben tartja az adóhivatalt az diktál, és nyeli a pénzt! Nem tudom , miért lettek kegyvesztettek, de ezért indították el Horváthot a másik irányba!
Lehet, hogy csak megundorodtak? Nem ismerem őket közelebbről, mert sohasem szimpatizáltam velük!
Törölt felhasználó
@F_Viktor: Horváth tudta mibe mászik bele, amikor kijött ezzel. Szerintem még a holdon is van másolat..:)
Manhattan
A NAV-ot átvilágítani - amúgy tisztességesen, pártsemlegesen - csak egy nemzetközi vizsgáló bizottság tudja! Ebből következik, hogy miután az európai únió tagja vagyunk, tőlük kell ezt kérni!
nyanya001
vs.hu/gazdasag/osszes/dokumentum-bizonyitja-allitott-le-vizsgalatot-a-nav-elnok-1213
El kell ismerni, hogy ilyen magas szintű kormány, és kormányhoz közeli
alkalmazottak korrupciója sehol a világon nincs talán !
bencemacska
@ziziplanet: Különben már elvitte volna a depresszió!
Főlökött
Nem igazán értem, értettem Vida felháborodását, a kitíltás kapcsán!

Jó 1-2 hete olvastam, JOGERŐS Bírósági ítélet alapján, ki kell adniuk a keletkezett jegyzőkönyvet... Azóta kiadták ? Nem igazán tették.
Mire várnak még ? Ja csak most írják meg...még nincs mit kiadni...az állítólagos egy hétvége alatt véghezvitt, teljes távilágítás jegyzőkönyvét arról - nincs semmi feltárni való, légből kapott volt a feljelentés is, minden szabályszerű és törvényes volt./igaz egy 2 milliárdos bukták azért felderített a NAV - az 1000-ből :) Varga szerint - azaz ki tudja igaz-e ezen állításs, náluk már nem tudható(!)/

Szóval ne csodálkozzunk akkor azon, ha azt állítják, korrupt az egész társaság. Ha hab tiszták lettek volna, az ítélet meghozatala után azonnal kiadják a releváns dokumentumot!
Most pedig kattognak a fogaskerekek, mit és hogyan írjunk le, hogy ne legyen gáz...
Ha már ben van a gépírónő, egy vízumkérelmet is legépelhetne...:) szerintem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.