Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nagyra értékeli, hogy a kormány megfelelően, a Nemzetgazdasági Minisztérium ma megtartotta az egyeztetést a kereskedelem szakmai (munkaadói) szervezeteivel, valamint...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Akinek az üzletének csak 399 négyzetméter az alapterülete!
Tovább is van, mondjam még?
tivoli
@bencemacska: ma, 15:41
Beszámítottad a küszöböket is?
bencemacska
@tivoli: Majd megnézzük a törvényt, hogy definiálja a határvonalat a bezárandók és kinyitandók között.
Én csak azt tudom, hogy az utcánkban lévő Coop mindig nyitva van! És trafikjuk is van. Bár azt hiszem újabban éjfél és 04 között zárva tart. ( Akkor nem járok az utcán)
Ma voltam náluk: 130 Ft-ért adtak egy üveg ásványvizet, amit a maszek italárusnál 95-ért kaptam volna! A tulaj nagyon aranyos, DRÁGA, de eladók mindig újak vannak, mire legközelebb bemerészkedem hozzájuk!
m.macskosz
Ezt meg most találtam: Gaskó előbújt a vackából:


Gazdaság-szakszervezetek
RÖVIDHÍR - Demonstrációt tart a Liga Szakszervezetek

Budapest, 2014. november 12., szerda (MTI) - Demonstrációt tart a Liga Szakszervezetek november 21-én Budapesten az adótörvények és a költségvetési törvény társadalmi egyeztetés nélküli benyújtása ellen, valamint a korkedvezményes nyugdíj védelmében - jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A munkavállalókat súlyosan érinti a cafeteria adójának emelése, a források elvonása a közoktatástól, a korkedvezményes nyugdíj rendezetlensége pedig bizonytalanságban tart több százezer dolgozót - hangsúlyozta Gaskó István.
Hozzátette: szakszervezeti hovatartozástól függetlenül felhívnak minden munkahelyi és ágazati érdekképviseletet, hogy vegyenek részt a november 21-én délután a budapesti Kossuth téren tartandó tüntetésen.

MTI 2014. november 12., szerda 16:04

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.