Összeszedtük az ötlet nyerteseit és veszteseit, és azért inkább csak vesztesek vannak. Tömeges kirúgások nélkül nemigen lehetne megúszni a lépést. A kormány látszólag hezitál, de nem gondolhatja komolyan a dolgot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A Jobbik is és a KDNP is a Fidesz kottájából játszik, nem improvizálnak.
Mivel nincs beruházás az országban a kormánynak létkérdés a vasárnapi nagy forgalom. És a forgalom nem csak ÁFA bevételt hanem több tíz Milliárdnyi felügyeleti díjbevételt jelent nekik.
Ez a 150 Forintos internetadó figyelemelterelő kistestvére.
Knapp75
Számomra ez a vasárnapi boltbezárás szimpatikus ötlet!
Nehéz volt az internetadó után olyan témát találni, amivel tízezreket lehet egy kormányellenes tüntetésre rábírni, de Semjénéknek sikerült! Köszönöm!

A CBA országos lefedettségét meg arra is fel lehet ám használni, hogy vasárnaponként az egyébként nyitva tartó boltjaik előtt lehet majd demonstrálni.

Nem biztos ám, hogy a zemberek többsége szereti, ha még a szabadnapján is belepofáznak, hogy mit csináljon és mit nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.