Az már önmagában elég szar, ha az ember rasszista. Az különösen szar, ha az ember pap létére rasszista. De ha az ember ezen felül még egy ország szociális- és oktatási ügyeiért is felelős minisztere is, az egész egyszerűen iszonyú. Balog Zoltán mindezek tetejébe még jófej tabudöntögetőnek is képzeli magát, miközben arról hadovál, hogy Kelet-Magyarországon elegendő gyerek születik, de sajnos nem a megfelelő családokba. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, hat nem fekhet mindenki lezerjanko vagy meszaroslorinc ala, hogy szep feher gyereke szulessen!???

Lanyok, asszonyok! Ovakodjatok dejcstompikatol is, mert lehet, hogy a f@rka szepen dolgozik, de a vegeredmeny megiscsak egy sotetboru lurko lesz...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Azért valljuk be, ebben sok igazság is van. A roma családok nagy része, a gyermekeik után kapott pótlékból él. Ünnep van, amikor jön a "családi", olyankor van "hami-dőzsi", pár nappal utána pedig már segélyért próbálnak kopogtatni. Nem általános, de a nagyobbik részére szerintem igaz! Közülük még sokan nem látják azt be, hogy a megszületett gyermekeik eltartása a szülők feladata, nem az államé! Viszont Balog úr-mint lelkész-már sokadszorra nagyon levizsgázott! Saját pártját járatta le eddig is, szinte minden szavával, tettével! Az meg egyenesen visszataszító dolog, amikor ezek az öreg, a való élettől oly távol álló férfiak döntenek a nők abortuszáról!
silber13
Ez az esztergályosnak is tök alkalmatlan, önmagát ref. lelkésznek valló senki megérett a palástvesztéssel egybekötött agyabugyára!! Ez nem ember!
Törölt felhasználó
@Cicamama55: hidd el sok nem cigány családban is "ünnep van", amikor jön a "családi"...
Nyilván van igazság benne, de ez nem cigány vagy rasszista kérdés, hanem szociológiai. Vagyis szocializálódás kérdése.
Azt pedig megfordítanám kicsit, hogy "közülük még sokan nem látják azt be, hogy a megszületett gyermekeik eltartása a szülők feladata,"
És akkor azért mert egy népcsoport társadalmilag, politikailag, regionálisan éhezésre van ítélve, akkor senki ne legyen boldog, ne legyen, szerelem, ne legyen gyerek..? Ezekkel a kérdésekkel mindig az a baj, hogy azok képzelik el mások helyzetét, akik más helyzetben vannak és az alapján képzelik, hogy mi a norma..:) Igen is van cigány kérdés, de azt nem a tahó skinhead jobbik válaszával és nem a balog féle spártai gondolkodással, hanem szakemberek, szociológusok, társadalomkutatók bevonásával kéne megoldani, de ez itt senkinek nem érdeke 25 éve. A jobbik is is csak skandálni tud és megfélemlíteni, mint egy náci párt
karma1
Istenkem, hat nem fekhet mindenki lezerjanko vagy meszaroslorinc ala, hogy szep feher gyereke szulessen!???

Lanyok, asszonyok! Ovakodjatok dejcstompikatol is, mert lehet, hogy a f@rka szepen dolgozik, de a vegeredmeny megiscsak egy sotetboru lurko lesz...:o((((
1magyar
Teljesen igaza van abban,hogy nem megfelelő helyre születik a sok gyerek, mert a megélhetésiek sokszorozódnak.
De abortusz tilalom nem old meg semmit a gazdagabbaknál, mert akinek pénze van és véletlenül teherbe esik gond nélkül elintézi az abortuszt.
A megélhetési meg nem is akarja elvetetni, hiszen az még eggyel több családi pótlék.
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tivoli
@karma1: ma, 12:06
A te "lezerjanko"-d nem árja, csak vagyonos.
Manhattan
Ha megmondja hogy kell 2,1 gyereket szülni, komolyan mondom bevállalom. Nobel-díj garantált.
Cicamama55
@ziziplanet: Tudja jól, én nem az elszegényedett magyar családokra céloztam, hanem azokra, akik CSAK a gyermekekre adott juttatásokból élnek!! S igenis azt gondolom, felelőtlenül senkinek nem kellene szülni a sok gyermeket! A mai viszonyok között már a 2 gyermek nevelése is nagyon nehéz! Óriási tévedés, hogy ők eleve rossz sorsra vannak ítélve! Nagyon sok roma családban is rendszeresen dolgoznak a szülők, becsületesen élnek, s felelősségteljesen nevelik a gyermekeiket. Ahol a szülők dolgoznak, ott érdekes nem nagyon vállalnak be 2-3 gyermeknél többet. A roma programok keretében ingyen szakképzésekben vehetnek részt, s utána még álláshoz is juthatnak. Én a munkám során nagyon sok roma családdal kerültem kontaktusba, így tudatában vagyok annak, amit írtam. A helyzet megoldására tett véleményében természetesen osztozom!
karma1
@tivoli: Hello, Te tucc valamit!...:o)) Milyen tipusu lezerjanko??? Csak nem a palesztinok eskudt ellensegei kozul szarmazik?...:o))
karma1
@tivoli: Ja es NEM az en lezerjankom!...(most morcos vagyok!) ez a bajgunar a cinikus, ordogi szemevel nalam meg a "futottak meg" rovatba se kerul bele!!! Inkabb fiunak alcaznam magam, ha megprobalna megkornyekezni! Na, meg a meszilorinc szetfolyo tesztakepe is inkabb egy nagyobb formatumu ujsaggal letakarando a nemzesi esemeny vegrehajtasakor...;o))))
Ulmus
Balog Zoltán a fideszes fronton is a különösen gyenge fazonok között szerepel, de a kriminalizált mondatában csak akkor találok kivetnivalót, ha direkt félre akarom magyarázni, vagy szélsőliberális szemüvegen keresztül nézem. Azért az elég egyértelmű tény, hogy nem túl jó kilátásokkal rendelkezik egy észak-kelet magyarországi falusi roma családba született gyerek. Ez még nem rasszizmus, ez egy szimpla tény. Azt nem hinném, hogy az ő problémáik ilyen egyszerűen megoldhatók, ahogy a cikk írója előterjeszti, ez sokkal bonyolultabb szociológiai probléma annál, mint ami megoldható lenne segélyekkel, pénz becsatornázásával.
A cikk hemzseg más buta lózungoktól is, de ebbe most nem akarok belemenni. A végén ez marhaság: "ma ebben az országban gyereket vállalni felér egy orosz rulettel". Lehet így okoskodni, meg lehet majd 50 évesen szomorkodni azon, hogy egyedül van az ember, mert soha nem volt épp alkalmas az idő se megházasodni, se gyereket vállalni.
levi
A csoport: 30évesen 2 gyerek, 60 év múlva 4, 90 év múlva 16 ...
B1 csoport: 20 évesen 5 gyerek,40 év múlva 25, 60 év múlva 125 stb...
B2 csoport: van 10 gyereke (itt már nem számítanak az évek) annak a 10 gyereknek is lesz 10 az már száz és annak a 100 nak is lesz 10 az meg már...

Nem értek egyet a fidesszel, de valamilyen határt kéne ide húzni, ugyanis egyetlen roma család 3-4 generáció alatt kitehet egy falut.

Mellesleg meg a kormány hiába akarja pároztatni a magyarokat, ha nem biztosítanak rendes megélhetést...Ha ennyire gyereket akarnak b*sszák meg egymást, vagy orbán csináljon 30-40 kis fattyat, neki van elég pénze eltartani!
Törölt felhasználó
@Cicamama55: Így màr egyetértek, de megint csak oda lyukadunk ki, hogy a felelő gondolkodás is szocializálódás kérdése..:)
tivoli
@levi: ma, 00:04
"Ha ennyire gyereket akarnak b*sszák meg egymást, vagy orbán csináljon 30-40 kis fattyat, neki van elég pénze eltartani! "
Borzasztó átkot kérsz a magyarok fejére! Nem arról van szó mindig, hogy O-ból egy is sok?
karma1
@Ulmus: Mondd, te most frankon igazat adsz ennek a majom baloghnak?
tivoli
@karma1: Bizony, hogy csak a te "lezerjanko"-d , mert egyébként Lázár János úr, aki igen magas tisztséget tölt be a mostani kormányhivatalban, és akinek apukája a minisztertanács elnöke volt a hetvenes évektől egészen a nyolcvanas évek elejéig.
tivoli
@karma1: tegnap, 21:52
Minden lehetséges..
karma1
@tivoli: Erdekes, nekem az oreg Lazar egy sotetszoke, magas palikent ugrik be az emlekezetembe (kicsit hasonlit pintersanyara, csak nem olyan ragyas a kepe), viszont a fiacskaja olyan a sotet hajaval, jellegzetes orraval, mintha Tel Avivbol jott volna...

Es lezerjanko NEM az enyem,...Meghagyom azoknak a bigeknek, akiknek fontos a zse'...:o))
tivoli
@karma1: ma, 10:53
Biztosan anyai vonásokat örökölt. :-)) S mint tudjuk..
karma1
@tivoli: ...S mint tudjuk, ok valoban az anyaktol szarmaztatjak a vallasukat...:o)) Ja, a mamajarol nem tudok semmit sem,...
tivoli
@karma1: ma, 11:46
Nézelődtem, tényleg nincs sehol megemlítve a mamája. Lombikbébi lenne? :-))
soljanka
@karma1: Az a Lázár nem a Jankó apja.
tivoli
@soljanka: Nyugodj meg, Jánosunk a most elhunyt Lázár György volt Mt. elnök egyetlen kisfia.
karma1
@soljanka: Nem en allitottam, Kedves, hanem a tivoli...:o)) Nekem olyan mindegy, AZ nem erdekelt, EZT meg siman undoritonak tartom a megnyilvanulasi "annyitiser" miatt..
soljanka
@tivoli: Lázár Györgynek ha jól emlékszem 2 fia és 2 lánya van. De ha te többet tudsz, akkor megoszthatnád :)
tivoli
Lázár György
Lázár János, Szülők
Lázár György tervező technikus, politikus, a Magyar Népköztársaság Minisztertanácsának elnöke 1975–1987 között, majd az MSZMP főtitkárhelyettese 1987–1988-ban. Wikipédia
Született: 1924. szeptember 15. (életkor 90), Isaszeg
Meghalt: 2014. október 2.
Gyermekei: Lázár János
hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1z%C3%A1r_Gy%C3%B6rgy_%28politikus%29
Meine Ehre heisst Treue
Sz@r a rasszizmus??? Mit nem mond. És ugyan miért???

Most jön:

Tőled nem is vártunk megértést, stb... DDD
Mobil123
@tivoli: Hát igen ! Így könnyű annyit érni amennyid van és olyan helyre kerülni ahol vagy (már mint ő)
tivoli
@Mobil123: ma, 13:41
A földműves szüleitől örökölte vagyonát, meg ő kapart kockáról kockára, úgy rakta össze a vagyonát. :-DDDDDDD
Mobil123
@tivoli: Őszintén én egyszer ránéztem a wikipédiára de ott belül nincs feltüntetve az Apuka neve azt hagytam a fenébe. Most hogy betetted a linket így kezdtem megint googlizni és kiverte a szemem a név. Hát így már értek minden barátságot is és vagyont is .
tivoli
@Mobil123: ma, 14:00
Látod, hogy nem mindegy ki hová születik?
Mert ha nem jó helyre, akkor annyit is ér!
S ha jól körül nézel, mennyi ilyet találnál. Persze, hogy nem érdeke senkinek a múlt felhánytorgatása.
Mobil123
@tivoli: Hát mindig mondom hogy minden "politikusnak" meg van az előélete így vagy úgy . Ezért nem is értem a komcsizást tőlük.
tivoli
@Mobil123: Emberi gyengeség. És még ilyenek "regnálnak". Jellemtelen banda.
Mobil123
@tivoli: na igen . Pokorni azóta is hallgat.
tivoli
@Mobil123: Legalább egy belátta, hogy jobb a békesség. A többi miért megy a napra?
tivoli
@Mobil123: Az internet korában a feledékenység sem játszhat be, mint azelőtt. Meg letagadni sem lehet tényeket.
Mobil123
@tivoli: Hát basszus ezt meséld el nekik is:-)))
coni
Emlékeztetném a fő népszaporítót, hogy éppen azok a jól képzett, tehetséges fiatalok hagyták el tömegesen Unortodoxiát az elmúlt években akiktől ezt a teljesítményt elvárná. Viszont sok százezer olyan magyar maradt aki olyan mértékben képzetlen, hogy a 21. században a foglalkoztatási esélyük nulla.
karma1
@Manhattan: Az egy harmasiker, amibol 90 %-ot visszatolnak...:o)))
soljanka
Biztos bennem van a hiba, de a wiki Lázár György oldalán nincs feltüntetve a "gyerekei".
Előd-utód, pártok,született-elhinyt. De az nincs ott, hogy Lázár János a gyereke. Két lánya volt és 1 vagy két fia.
Lázár-Lézer szülei nyulakkal meg mindenféle mezőgazdasággal foglalkoztak.
Az öreg Lázár György meg Budán lakott nyugdíjazása óta. (de lehet, hogy előtte is.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.