A nyilvánosság a demokráciában nem a hatalom egyeduralmának, centralizáló akaratának totális kiterjesztéséről, hanem éppen az ellenkezőjéről; az ellenőrzéséről, a kritikájáról szól. Persze, ahol nincs (vagy nincs elég) demokrácia, ott ez mellőzhető – legalábbis az illiberális hatalom számára.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudjatok, felelmetes az a hallgatas, ami az otthon torteno tuntetesekrol NEM tudositja a kulvilagot...

En azt mondom: erthetetlen es felelmetes, a ferjem szerint kiszamitott es ordogi, es az O velemenye szerint ebben a pillanatban mar regen nem az USA - Europai Unio - es Magyarorszag viszonylatrol van szo, korrupcioval, kitiltassal es internetadoval, foldadoval, stb.-vel megtuzdelve, hanem valami sokkal felelmetesebb, melyebb, es felo, hogy visszafordithatatlan dolog tortenik a FEJUNK FELETT, az AKARATUNKON KIVUL...

Segitsen valaki megfejteni ezt a rejtelyt!
(Jelenleg sokkal kisebb megmozdulasokrol 2-3 perces helyszini riportok vannak, pl. Milanobol, de sem a BBC, sem a CNN, FOX, RT, AlJazeera, SENKI nem mond hireket rolunk! A ferjem szerint azert, mert Ukrajna miatt hallgatnak bennunket agyon. )

Miert, mi tortenne, ha nyilvanossagot kapna vegre az elnyomott magyarok sorsa a vilagsajtoban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.